Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne párkapcsolatom, hogyha kifejezetten ronda vagyok?
Az a baj, hogy én erre nemrég jöttem csak rá. Optimista emberként mindig azt hittem, hogy nem olyan rossz a helyzet.
Sokszor beszóltak már, de mindig azt hittem, hogy ezek az emberek bunkók.
Nemrég egy kedves vagy kedvesnek hitt régi ismerősöm is kioktatott, hogy nem szeretne megbántani, de tényleg kezdhetnék valamit magammal.
Annyira összetörtem, hogy azóta szívem szerint öngyilkos lennék. Nyilván küzdőszellemnek tartom magam, tehát nem dobom el magamtól az életemet, de konkrétan olyan mélyen vagyok, hogy sikerült két hete lebetegednem erre a tényközlésre....
A konkrét probléma az, hogy úgy nézek ki, mint egy anorexiás...
Teljesen elhagytam magam.
Az előző kiszemeltem is a külsőmért dobott. Mondta, hogy nagyon sajnálja, kár értem, de nem vonzódik hozzám.
Vagy fordítsam meg a dolgot és legyek hálás, hogy nem kell már párkapcsolattal bajlódnom, hiszen a kutyának se kellek?
Hozzáteszem, hogy már a munkámra is alig tudok figyelni...minden értelmetlenné vált.
Tényleg ronda vagyok! Ennyi ember nem tévedhet.
A rondáknaknis van parkaocsolata! Sőt. Inkabb nekik van.
En neha csak pislogok hogy a legutolso igenytelen parasztnak is van, csak a normalisaknak nincs soha. Neha ezt addig is ragozni szoktam hogy de még az egysejtűeknek is van párja, meg a 2 bites csigáknak is.
Nekem meg nincs..inkabb ez a hihetetlen. Es nem az hogy minden lepusztultnak meg sötét némbernek van párja, a hihetetlen az hogy a normálisaknak a legnehezebb.
Neked akkor nem az a bajod.
Több féle kèpen is lehetne kezelni az anorexiàt.
Azt hittem az ismerősöd azt fogja mondani , hogy így nèzel ki mint egy liter tej
Nem, nem vagy ronda. Egyrészt nem szabad hallgatni mindenféle ember véleményére, igyekezz csak a sajátodra. Tedd fel a kérdést magadnak, hogy te rondának gondolod e magad. Ha igen, miert? Mi az ami nem tetszik. Ezeket írd össze és aztán szép lassan kezdj el rajtuk változtatni abba az irányba, ahogy neked tetszene. Másik dolog, ami majd ezzel jönni fog, az az önbizalom, ami vagy van, vagy nincs. Rossz hír, hogy nem csak akkor érezhető, ha van! Bizony egy magával elégedetlen, bizonytalan embert gyorsan kiszúrnak mások.
A lényeg az, hogy ez az egész egy folyamat. Holnapra nem lesz más, de szép lassan, minden magadba fektetett, önbecsülésedbe fektetett energiád meg fog térülni. Hajrá!
Valamint mindazok mellet, hogy összeírod, hogy mi az ami nem tetszik magadon próbálj meg olyanokat is találni, amiket viszont kifejezetten szeretsz. Nem kell ennek nagy dolognak lennie, de mindig próbálj valamit találni, ami aznap épp tetszik.
Előző vagyok, folytatván a párkapcsolati kérdésre én annyit javasolnék neked, hogy előbb próbálj meg saját magaddal kibékülni. Ha vannak önértékelésből fakadó problémáid egy párkapcsolat az elején kifejezetten sokat tud segíteni, de ezzel ellenkezőleg, egy idő után inkább felerősíti őket. Nekem ez a tapasztalatom, de biztosan van más igazság is.
Ha elkezded értékelni magadat, tudni, hogy mennyit érsz, az mindenki számára egy vonzó dolog lesz. Nem csak párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!