Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak sértőnek érzik azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak sértőnek érzik azt, ha egy nőnek csak szexre kellenének?

Figyelt kérdés

Ha egyedülálló a férfi és a nő is, vonzódnak egymáshoz, kölcsönös a szimpátia de a nő előre tisztázza, hogy csak szexet akar, semmi komolyat. Tegyük fel, hogy a férfi idővel el tudott volna képzelni komoly kapcsolatot a nővel (de még nem szerelmes).

Előfordul, hogy egy férfi ezt bántónak vagy megalázónak érezheti, hogy csak szexre kellene? Pasik, ti hogy éreznétek?

2021. okt. 22. 11:33
A kérdező szavazást indított:
Igen, kicsit rosszulesne, de lefeküdnék vele.
Igen, sértő lenne, nem is feküdnék le vele.
Egyáltalán nem esne rosszul, lefeküdnék vele.
18 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Az érző férfiak igen.
2021. okt. 22. 11:37
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Emberfüggő. Valaki boldogan belemegy (ő is így érez a nő iránt), valaki meg többet szeretne. Nem lehet általánosítani egyik nemet sem.
2021. okt. 22. 11:37
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
Én sosem sértődtem meg ilyenen. Mondjuk nem is hátrány tekintettel rá hogy van barátnőm.
2021. okt. 22. 11:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen helyzetben lennék, biztos még simogatná is az egómat, de pár alkalom után tuti rosszul érezném magam, mert ha minden klappol, akkor elkezdenék többet érezni, ha meg nem tetszik annyira a személyisége a lánynak, akkor meg a szexet se élvezném úgy. Nekem speciel kell az érzelem a jó szexhez.

29/F

2021. okt. 22. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
férfi függő.. Vannak kötődő típusok és vannak akik annyira nem..
2021. okt. 22. 12:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
En jartam mar igy. Nekem fajt mert nem csak szex volt koztunk, hanem rengeteg kozos program, egyutt toltott ido. Nem mondta meg elore, hogy csak dgni akart, idovel mondta el, igaz meg akkor sem ert veget a koztunk levo akarmi. Viszont miutan vege lett, elegge megszenvedtem
2021. okt. 22. 12:44
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
6. Ha férfia vagy, akkor téged jól kihasznált, programokra befizetni egy szex kapcsolatos nőt nem szabad.
2021. okt. 22. 12:51
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Igazabol jol ereztem magam en is, szoval nem sajnalok egy fillert sem. Pofam meg nem volt elfogadni penzt benzinre, pedig tobbszor is felajanlotta. meg tisztaban vagyok az ő valamint a sajat anyagi helyzetemmel is. Neha nyilvan kedveskedett nekem, meg ne olyan puccos programokra gondolj, mint itt sokan hisznek, hogy csak olyan kell a noknek. Sokszor csak siman nalam voltunk. De ettol fuggetlenul hülye se vagyok, valamelyest visszaelt a helyzetevel.
2021. okt. 22. 13:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Tenném a dolgom, majd slicc fel, aztán van életem nekem is. Ösztönlény nőkkel többre sosem terveztem.
2021. okt. 22. 14:53
 10/11 anonim ***** válasza:
32%

Nem szavaztam.

Egyáltalán nem esne rosszul. Ez az ő hiányossága. Az ő személyiségének a fejletlensége. Én ettől nem vagyok rosszabb, ő rosszabb.

Nem feküdnék le vele. A szex önmagában csak a primitív rétegnek élvezetes.

2021. okt. 25. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!