Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ferfiak akiknek tetszik, hogy kellenenek a nonek, de ok nem akarnak semmit a notol?
Ez általában így van:
Mindenkinek hízlalja az egóját, ha bukik rá egy nő. De ha az egy bányarém, akkor nincs viszonozva (esetleg egy egyszeri kufirc, ha a teste amúgy elfogadható, de tényleg csak annyi).
Akkor jöjjön el inkább velem az a nő :)
Na de az megvan, hogy ez egészen más eset és valamiért megegyeztetek. Lehet, hogy nem bír magával.
tanács: felejtsd el sürgősen, csak szórakozik veled!
hasonló helyzetben vagyok, ezért mondom, más/jobb megoldást nem tudsz találni
Csak szórakozik!! Ha komolyan akar valamit, akkor meg is teszi. Most csak az egóját hizlal veled...
Sajnos tudom, mert egy számomra nagyon kedves lány is ugyanebben a szituban van már 9 hónapja, és még mindig remél szegény, de semmi nem történik a szél szavakon, és igénytelen kívül...:-( Nem éri meg időt pazarolnod rá!
Na, ilyen velem is volt, hogy szórakozott velem valaki, aki tetszett. Biztos jól esett neki, hogy tetszik nekem. Más lánnyal is csinálta, mint utólag megtudtam.
Nincs mit tenni, vannak ilyen emberek, nem szabad foglalkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!