Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy a pasi még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy a pasi még mindig szereti? Hagyjam, hogy elmenjen?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm öt évvel ezelőtt megismerkedett egy tíz évvel idősebb sráccal. Teljesen egymásra voltak kattanva, szinte minden második délután találkoztak, volt amikor együtt süttek - a barátnőm nagyon szeret sütni, egyik nagy hobbija. Eléggé tiltakoztam anno az ellen, hogy együtt vannak, mondtam neki, hogy túl öreg hozzá. Akkor egy nap elmondta nekem a srác, hogy HOMOSZEXUÁLIS így nem kell tőle féltsem a barátnőm. Na, ezen még jobban kiakadtam, megbolondult-e hogy egy homokossal lóg? Veszekedtünk is emiatt elég sokat. Ekkor 14 évesek voltunk. Rá két évre a pasi kapott valami munkát Magyarországon - Romániába lakunk -, és muszáj volt elmenni, mert nem tudom milyen nagy lehetőség volt ez a számára. Na, akkor bevallotta a barátnőmnek, hogy nem homoszexuális, csak azért hazudott neki két évig, mert nem szerette volna, ha bármi is ki alakulna köztük, mivel a barátnőmet így eltiltották volna tőle, meg sok bántás is érte volna. És azt meg végkép nem akarta, hogy az első kapcsolatáról az legyen az emléke, hogy bujkálnia és titkolóznia kellett. Akkor állítólag elcsattant egy csók is közöttük, de annál több nem volt. Viszont a barátnőm azóta is szinten beszélgetnek a netten, néha a srác fel is hívja, egy éve pedig kint volt egy hetet nála. Valójában egy tanulmányi versenyre ment, de ha már ott volt.... stb.

Most végzősök vagyunk a suliba, és neki nagy álma hogy odajárjon egyetemre. A pasi pedig felajánlotta, hogy nála lakhat ameddig akar, ha pedig nem veszik fel az egyetemre, segít munkát szerezni neki. A barátnőm persze egyből elfogadta, de szerintem ez nem helyes. Az a pasi még mindig 10-vel idősebb! Meg anno hazudott neki, szinte teljesen elszakította a barátaitól, tőlem! Mit csináljak, mit mondjak neki, hogy meggondolja magát? Vagy csak hagyjam hogy kisétáljon?

Amúgy a srácnak állítólag miután kiment volt egy kapcsolata, de csak két hónapig tartott. Azt mondta a barátnőmnek, túlságosan emlékeztette rá a csaj. Meg egyszer motyogott valami egyéjszakás kalandokról is a barátnőm, de ennél többet nem tudok. Ti mit gondoltok erről az egészről? Amúgy a barátnőm szereti, legalábbis így jött le nekem. Még soha más kapcsolata a férfi miatt nem volt, azalatt a két év alatt míg még itthon volt egyszer volt valaki, de az három hét után elhagyta, mert nem bírta elviselni, hogy a barátnőm egy 20 felüli pasival több időt tölt, mint vele. A szülei nem ellenezték soha, hogy együtt lógnak, mert ők az első perctől fogvak azt hitték a srác homoszexuális, ráadásul egy nagyon rendes pasinak nézett ki. Orvos a foglalkozása.

2010. szept. 2. 19:24
 1/8 A kérdező kommentje:

sajnálom, hogy ilyen hosszú litániát írtam

röviden: A barátnőm 14 évesen megsimerkedett egy 24 éves pasival, aki azt mondta neki, homoszexuális. Mikor két év múlva el kellett ahgyni munka miatt az országot, elárulta a barátnőmnek, azért hazudott neki, mert szereti, viszont nem akarja rosszá tenni az életét. Mert ha lenne közöttük valami, akkor gúnyt űznének a barátnőmből, a pasi meg nem akarta, hogy miatta szenvedjen. De azóta is folyamatosan tartsák a kapcsolatot, a barátnőm volt is nála már egyszer. Most meg a pasi felajánlotta, hogy ha ki akar menni oda egyetemre, nála lakhat ameddig akar, és ha nem veszik esetleg fel, segít munkát találni neki. Szerintetek még mindig szereti? Amúgy a barátnőmnek miatta nem volt még soha egy kapcsolata se. Most leszünk végzősök, július környékén akar majd elmenni, de már karácsonykor meglátogassa. Mit tegyek, hogy visszatartsam?

2010. szept. 2. 19:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Amúgy a pasi most valami egészségügyi klinikán dolgozik, és oda lehet hogy felvennék a barátnőm recepciósnak, ha az egyetemre nem vennék fel.
2010. szept. 2. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia. Háát. lehet, hogy még mindig szereti. Furcsa, hogy ilyen régóta tartják a kapcsolatot. Másrészt, ha a lány is szereti, akkor szerintem te sem tudod visszatartani. :/
2010. szept. 2. 20:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Tényleg furcsa, sose értettem mit esznek egymáson. Arra is gondoltam, a régi összetartozás köti össze őket... Mert tényleg sokat voltak együtt, rengeteget beszélgettek, mindenfele eljártak, ha nem tudtam volna meg, hogy a pasi szereti, nem is értettem volna, miért tölti a barátnőmmel a szabadideje 80% százalékát. De neki régebben még az is elég volt, hogy vele tölthette az idejét.... Mos talán rájött, hogy már felnőtt, és akkor másra is jó lenne?
2010. szept. 2. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Még az is lehet...sőt.. :D Kiderült, hogy a pasi nem meleg, tehát elég nagy a valószínűsége. Amúgy téged az zavar, hogy sokkal idősebb a barátnődnél?
2010. szept. 3. 17:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, zavar.
2010. szept. 18. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de mért avatkozol bele barátnőd ügyeibe? Te elmondtad a véleményed, tudja, hogy nem értesz egyet a döntésével, de ettől függetlenül már x éve a barátnőd. Fejezd be a hisztit, akármi miatt is van ez (féltékenység, birtoklási mánia, féltés) és legyél végre egy igazi barátnő, és támogasd, még ha nehéz is. Ha úgy látod, hogy előbb utóbb el fog bukni, és igazad lesz, akkor ez lesz, majd tanul a hibájából, ha ellene szegülsz és veszekedsz vele emiatt egy dolgot fogsz elérni, nem lesz a barátnőd többé. Szerintem nem ezt akarod.

És igen, megeshet, hogy még mindig szereti. Én barátnőmnek egy nála 20 évvel idősebb fiúval van kapcsolata már 4 éve. Boldogok együtt. Lehetséges.

20/l

2010. szept. 18. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:

valaki elárulja mi a lófas.zért baj ha 10 év van köztük?

szerelemben nincs határ..

barátnőm 19 éves, én 15, 2 éve vagyunk együtt. ez teljesen korfüggetlen..

2010. szept. 18. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!