Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy egy nőnek a hangszínébe, a hangjában szerettél bele, emiatt figyeltél fel rá?

Figyelt kérdés
???
2021. okt. 20. 09:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem, viszont nekem nagyon sokat hozzá tud adni egy nőhöz a magasabb hang és a mély nagyon sokat el tud belőle venni.
2021. okt. 20. 09:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

nem

olyan viszont volt, hogy idegesített a hangja, hangsúlyozása

2021. okt. 20. 09:41
 3/16 anonim ***** válasza:
38%

Igen pont ma egy srac a hangomra.

Jottem ki egy ajton, ő az ajtoban állt nekem hattal es vmit alá kellett irnia, azaz engem nem latott, de gondoltam fene se fog egy alairasra meg ki tudja még mire várni ki akarok menni azon a nyamvadt ajton! Így a hata mogul megszolitottam hogy ne haragudj szeretnék kimenni, es olyan hirtelen "ellágyult", "haptákba vágta magat",bocsánatot kert és keresett a tekintetével, hogy nem is ertettem hirtelen mi lelte (egy 2 méteres kigyurt "állat"amugy a srác, aztan rajottem hogy a hangom miatt!

Eléggé olyan "búgos szexi"hangom van olyankor reflexből, amikor nem akarok balhezni ill konflikzust kerulnék de az akaratomat szeretném ervenyesiteni. Es lám mukodik is;)

2021. okt. 20. 09:41
 4/16 anonim ***** válasza:
33%

*"búgós"

Nem találom a megfelelő kifejezést:D

2021. okt. 20. 09:42
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Számít a hangja, igen, de pl. az is, ha ért valamihez, amihez én nem, vagy ha pl. nagyon kedves, melegszívű, ha szép a mosolya... ezek mind meg tudnak szépíteni egy kevésbé szép nőt is. És fordítva, egy nagyon szép nőből is ki lehet ábrándulni, ha pl. primitíven beszél vagy soha nem mosolyog.
2021. okt. 20. 09:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Volt egy össznépi megbeszélés még tavaly az egyetemen és csak teamsen zajlott. A többségnek nem is volt kinn képe, szóval csak beszélgettek, kérdeztek az érintettek főleg adminisztratív témákról, de a többség passzív volt. És ott szólalt fel egy hölgy, olyan igazi kellemes, mély, búgó női hangon, ami kifejezetten vonzó volt. De akkor kezdtem csak el nézni, hogy ki beszél épp, mikor meghallottam, hogy mennyire szofisztikáltan és összeszedetten beszél. Már nem emlékszem, mi volt a téma, de a többiek hümmögős, őőőzős stílusa mellett kitűnt valamiért. Aztán rákerestem Facen is, mivel levelező szakos témáról beszélt, más korosztályra számítottam, eléggé meglepett, hogy egy fiatal, kislányos arcú csajszit találtam. Biztos nem mondtam volna meg a kép alapján, hogy ilyen a hangja. A beleszeretés elmaradt, 4 éve kapcsolatban él az adatlapja alapján. De számomra nagyon kellemes volt, ha valamelyik oktatóm így tanítana, ilyen gördülékenyen és kellemes hanggal, egész nap el tudnám hallgatni.
 7/16 anonim ***** válasza:
20%

3#.vagyok

Masik sztori

Meg akartak buntetni a buszon. El kezdte kitolteni a paport az ellenor.

Erre ahogy ott ültem es ő elottem állt, felnéztem rá, égy lágy hangon megkérdeztem tőle hogy most akkor meg akar "büntetni"?

Erre nézett rám vissza ertetlenul elejtette azt is ami a kezében volt, ossze vissza kavarodtak a papirjai idokozben megállt a busz es gyorsan leszálltam:D

8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bánod, hogy nőként osztok meg hasonló tapasztalatot, volt egy nagy szerelmem (egy férfi), akinek egészen bezsongtam a hangszínétől, ezért is szerettem bele, de hozzáteszem, hogy emellett kinézetre is nagyon tetszett.
2021. okt. 20. 09:47
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

Azért ez aljas volt. 😆 Még az én papírjaim is összekeveredtek, ahogy olvastam. 😆

2021. okt. 20. 09:48
 10/16 anonim ***** válasza:
21%

4-es

Nőként búgós hangod van és ettől lágyul el egy férfi?

Azért ezt kicsit nehéz elhinni, mert nekem haverom egy búgós hangú csajra nem épp pozitívan nyilatkozott a hang tekintetében... és az ő ismerősei sem.

2021. okt. 20. 09:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!