Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melósok! Miért nem végeztek el egy BSc képzést az egyetemen, ha ennyire zavar titeket az alacsony iskolai végzettség?
#26 ugye, hogy egy társadalom optimális működéséhez mindkire IS szükség van ?
Amúgy jellemzően nem az orvosok,tanárok, mérnökök szokták telisírni a gyékát, és magaslóról osztani az alacsonyabb végzettségúeket. Az általában a munkanélküli/szarul keresö büfé-ruhatár szakosak hobbija...
Sok szakon nincs levelező, plusz az nem igazán "levelező", pénteken pl. napközben órák vannak, amit nem minden munkahely tolerál - gondolom műszakozós melónál, ahol az a fontos hogy megszakítás nélkül menjen a termelés, ott még nehezebben nézik el. :/
Én esti gimnáziumba jártam, megoldottam. Alkalmi munkát vállaltam, vagy inkább nem dolgoztam, és szereztem máshonnan pénzt, pl. a húgom testvérem is támogatott.
Ja, hát ha eltartanak akkor könnyű, de nem minden felnőttet akar/tud pénzelni a család..
egy átalgos BSc-vel jobb esetben keresel 300-350 nettót.
melósként meg keresel 500 ezret és sokkal közelebb vagy egy vállalkozás felépítéséhez, mint egy mezei diplomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!