Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melósok! Miért nem végeztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melósok! Miért nem végeztek el egy BSc képzést az egyetemen, ha ennyire zavar titeket az alacsony iskolai végzettség?

Figyelt kérdés
Némely melós jobban keres, mint némely egyetemista. Főleg ha otthon van. Rakjatok össze pénzt, aztán menjetek el tanulni.
2021. okt. 19. 11:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
51%

#26 ugye, hogy egy társadalom optimális működéséhez mindkire IS szükség van ?

Amúgy jellemzően nem az orvosok,tanárok, mérnökök szokták telisírni a gyékát, és magaslóról osztani az alacsonyabb végzettségúeket. Az általában a munkanélküli/szarul keresö büfé-ruhatár szakosak hobbija...

2021. okt. 19. 14:18
 32/35 anonim ***** válasza:

Sok szakon nincs levelező, plusz az nem igazán "levelező", pénteken pl. napközben órák vannak, amit nem minden munkahely tolerál - gondolom műszakozós melónál, ahol az a fontos hogy megszakítás nélkül menjen a termelés, ott még nehezebben nézik el. :/

2021. okt. 19. 14:22
 33/35 A kérdező kommentje:

Én esti gimnáziumba jártam, megoldottam. Alkalmi munkát vállaltam, vagy inkább nem dolgoztam, és szereztem máshonnan pénzt, pl. a húgom testvérem is támogatott.

2021. okt. 19. 14:47
 34/35 anonim ***** válasza:
46%

Ja, hát ha eltartanak akkor könnyű, de nem minden felnőttet akar/tud pénzelni a család..

2021. okt. 19. 15:28
 35/35 anonim ***** válasza:

egy átalgos BSc-vel jobb esetben keresel 300-350 nettót.

melósként meg keresel 500 ezret és sokkal közelebb vagy egy vállalkozás felépítéséhez, mint egy mezei diplomás.

2021. nov. 20. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!