Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! A vékony, vagy az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A vékony, vagy az olyan lányokat szeretitek jobban akin van mit fogni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 17:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Az a legjobb akin van egy kis fognivaló.
2010. szept. 2. 18:08
 22/27 anonim ***** válasza:

Utóbbi jobban bejön, de mindkettő megfelel.

21F

2010. szept. 2. 18:37
 23/27 anonim ***** válasza:
Nekem túl nagy mellem van a vékony testemhez képest. Nem közepes, tehát Már ezért sok pasinál kiesek a képből
2010. szept. 2. 18:58
 24/27 anonim ***** válasza:

ma 18:58

Nem hinném, hogy a melled lenne a megalapozó egy kapcsoatban, hiszen, ha valaki szeret, az úgy szeret ahogy vagy, tök mindegy, hogy kicsi, vagy nagy.

Persze az is lehet, hogy Én vagyok ilyen ferde gondolkodású.

Félreértések elkerülése végett, nem a belső értékeid kritizálása végett írtam, hiszen nem ismerlek.

21/F

2010. szept. 2. 19:05
 25/27 anonim ***** válasza:

18:58

Ez miért kizáró ok?

2010. szept. 2. 19:22
 26/27 anonim ***** válasza:
nem tudom, szerintem a közepes mellűeket kis mellűeket jobban szerethetik. nem lóg meg semmi, de már több pasi is mondta hogy "túl nagy"
2010. szept. 2. 19:27
 27/27 anonim válasza:

utóbbi

Csúnya a kövér nő/lány, de a vékony mégcsúnyább

2010. szept. 2. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!