Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El vagyok késve? Lehetek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El vagyok késve? Lehetek még fiatal anya? Van még időm hozzá párt találni?

Figyelt kérdés

Mindigis fiatal anyuka akartam lenni, de ez a tervem kezd elúszni. 21 éves leszek januárban. Sem kapcsolat, sem lakás(otthon élek), sem félretett pénz. Még tanulok, amit tanulás mellett keresek az meg elszáll.

De mindegy. Itt a legfontosabb gát az, hogy nincs kapcsolat. És minél inkább igyekszem párt találni annál kevésbé megy. Az az igazság, hogy nem is a korokbeliek érdekelnek, hanem a kicsit idősebbek, akik már családot szeretnének.

Szerintetek így a nulláról lehetetlen az, hogy 25-26 éves koromra szüljek egy stabil kapcsolatba? 4-5 év elég erre?

Kezdem elengedni a görcsös társkeresést. Viszont akkor? Nem tudom, hogy mikor jön el a nagy ő-m akivel tervezhetem úgy az életem ahogy akarom.

2021. okt. 18. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lehetsz
2021. okt. 18. 23:02
 12/18 A kérdező kommentje:
Pont az ilyen parasztok miatt, mint a 9-es, mondtam azt, hogy nehéz párt találni.
2021. okt. 18. 23:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
ha erolteted a gyerekvallalast, es ennek megfeleloen keresel part is, csalodni fogsz. olyat keress akit majd szerethetsz, hasonloan gondolkodik mint te, es ha itt az ideje, akkor gyereket is vallal veled. baromi fiatal vagy, es siman lehetsz fiatal anyuka akkor is, ha ez csak 27-28 eves korodra tortenik meg
2021. okt. 18. 23:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Adok egy hasznos tanácsot: NE görcsölj rá! A férfiak hajlamosak menekülni ha valakin azt érzik már a harmadik randin gyerekvállalásról ábrándozik. Ismerkedj, "pasizz", szerezz élettapasztalatot. Ne valami előre idealizált időrend alapján éld az életed. Ha eljön az ideje tudni fogod kivel akarsz közös jövőt.

S had kérdezzek vissza - mert ez az igazi kérdés. Most nem boldog az életed 21 évesen? Mit remélsz, mi változna? Nem érzed úgy kicsit hogy egy idealizált vágyálmot kergetsz? Miért akarod mindenáron megvalósítani?

2021. okt. 19. 00:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen területen alap-mester képzést nem szeretnél gyerekvállalás előtt? Tudom nem minden, meg nem mindenki szeretne papírt, de sokszor sok helyen jól tud jönni.
2021. okt. 19. 06:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Illetve ha tanulsz: mellette gyereket vállalni nagyon-nagyon nehéz lehet, felkelni hozzá éjszakánként nagyon sokszor, virrasztani mellette ha beteg stb.
2021. okt. 19. 06:11
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem tudom, én pl együtt vagyok a párommal gimi óta és egyetem után (=pár éven belül) szeretnénk babát, de ha nem úgy sikerül, az sem baj.

Ha azért keresel pasit, hogy konkrétan spermadonor legyen, akkor nagyon menekülni fognak előled. A férfiak nem így működnek.. Előbb az kell hogy tetszél neki, megismer, belédszeret, átéltek vicces dolgokat, szomorú dolgokat, újakat, kalandosakat, és amikor már nem tudjátok elképzelni a szürke hétköznapokat egymás nélkül, akkor jött el az ideje. És akkor ha kiderül hogy egyikőtök meddő pl, akkor sem érzed úgy, hogy elpazaroltad az éveidet, mert egy örök barátra tettél szért, aki kiáll érted mindenben...

Persze lehet engem fikázni, hogy könnyen beszélek egy lassan 8 éves kapcsolatban a 20as éveimben! De ha most szakítanánk, akkor sem keresnék gyorsan egy tenyészmént akivel családot alapíthatok. Pedig nekem is vannak almaim, sok baba, lovak, kutyák, amit az ember nem dob be az első randin. De ha a személyiséged a családod, az gond lesz, mert a gyermekeid előtt nem lesz semmi példa, hogy anya egyetemre járt, független, erős, dolgozott, céljai voltak. Ha kamaszok lesznek és még egy munkahelyed sincs, amivel foglalkozhatnál, lehet túl sok időd lesz rájuk, túlzottan "rájuk mászol". Én mindig azt láttam anyától, hogy ha 30 évesen nincs pasid, akkor is teljes nő vagy. Akkor is van egy szép karriered, egy lakásod, 2 okos kutyád, 5 barátnőd, céljaid, álmaid. Azok nem férfihez köthetők. Szülni pedig 40 felett is lehet, ha annyira babát szeretnél. Sok a 18-19 éves anyuka pl yt-on, de mind amerikaiak, és nem láthatod mennyi pénzt kapnak a szüleiktől. Minden ember más és máshogy is éli az életét, ne képzelj el a fejedben olyat, ami lehetetlen, csak mert más is úgy csinálta!! 24L

2021. okt. 19. 06:53
 18/18 anonim ***** válasza:
47%
Mondjuk nem árt meglózni és nem pucér fenékre szülni, mert "trendi". Aztán maj koppansz, ha valami nem úgy sikerül, és lelép ne adj Isten beteg lesz meghal a pasas és mehetsz nulla tapasztalattal a gyárba.
2021. okt. 19. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!