Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30+ os nőnél mennyi még az "elfogadható" férfiak száma, akivel szexuális kapcsolatban volt?
Tegyük fel van egy 30-35 közötti nő, és úgy 25-30 férfival szexelt az élete során.
Ez sok vagy még belefér kategória?
Nyilván nem mind párkapcsolatból, sok egy éjszakás vagy pár hetes szexkapcsolatból jött össze.

Szia! Én 32 éves vagyok és 3 férfi volt minden értelemben az életemben, mert hosszú kapcsolataim voltak, az utolsó m 6 éve a férjem.
Értékrend kérdése. Én képtelen lennék érzelmek nélkül bárkivel lefeküdni.

Természetesnek tartom, hogy egy nőnek is van biológiája, kívánja a szexet.
Egy szép nőt körülzsonganak, főleg fiatalon nem fog szűzességet fogadni, ha beesik egy-egy jó pasas. De hogy valaki ne tudjon megtartani egy kapcsolatot 3-4 évnél tovább... Ott valami probléma van. Ha azt vesszük, hogy egy jó csaj 17 évesen elveszíti a szűzességét, és 35 évesen volt 5-6 férfival dolga életében, az 3-4 éves kapcsolatokat feltételez átlagosan. 25-30 az kibszott sok...az már nem pince, hanem aluljáró.XD
Azt gondolom, ennyi idősen az 5-6 a reális, ilyen nővel érdemes komolyan foglalkozni. Férfiban se normális, aki a legyet is...Nálunk is a max.10 a reális, de inkább alatta.

30 éves vagyok, 9. a jelenlegi párom akivel volt szexuális kapcsolatom.
25-30 Szerintem nagyon sok...

Nem kérdezek senkit, mondjon egy egzakt számot és magam sem válaszolok ilyen kérdésekre.
A mi közös történetünk a megismerkedéssel indul. Ami előtte volt, az mindkettőnknek a magánügye. Nem kell elszámolni vele.

1.: Miért is sok? 30+ a nő. Mondjuk 17 éves korában volt az 1. kanija. Az...mondjuk 15 év alatt jött össze, mármint a 25-30. Az 15 évre lebontva mennyi is? Sacc/kb. 2 kani/év. Az sok? Jó...az incel, 39 éves szűz pasiknak igen, de amúgy...manapság...egy jó nőnek...
2.: Érdekes oldal ez. Az abortusz mehet. Hiszen " A nő teste, a nő döntése.", tehát ölethet magzatot, akár többet is, de kefélnie tilos? Mert a Gyakorisok azt mondják?
3.: És akkor a pasiknál? Mennyi ami belefér 30+ éves korig? 2? 12? 3? 0? És ki a tököm dönti el?

28-as!
Ezekszerint az sem zavarna, ha hivatásos volt, és kb.5000 férfi járt benne, mert a Ti történetetek a megismerkedéssel indul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!