Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőt egy férfi egzisztenciája miért nem érdekli?
Ha párkapcsolatot szeretne.
Nők álláspontja ebből a szempontból alapvetően mintha 2 fajta lenne:
1. ne legyen kevesebb a férfinek mint nekem, különben nincs párkapcsolat
2. nem érdekel ha nálam kevesebbje van, csak ne rajtam akarjon élősködni és akkor jól megleszünk
Személyiségben mi a különbség a nők között akik az 1-es vagy 2-es opciót vallják magukénak?
En egyiket sem tudom magamenak erezni.
Az elsot azert, mert alapvetoen nem zavar, ha a masik kevesebbet keres (jelenleg is epp ez a helyzet).
A masodikat pedig azert, mert bar nem zavar, ha valamennyivel kevesebbet keres, nem szeretnek tulzottan nagy anyagi kulonbseget sem.
Ertsd: ha mondjuk en netto 500 ezret keresek, nem zavar, ha o csak 300-at. Az viszont igen, ha csak 140-et…..
Nekem fontos, hogy en is es a parom is megalljunk a sajat labunkon, ha kell, sot, ha az egyik nehez helyzetbe kerul egy idore, a masik tudjon segiteni. Viszont az is fontos, hogy ne kelljen lemondanom egy kapcsolatban olyan dolgokrol az o anyagi helyzete miatt, amik nekem “alapvetoek”.
A 2.naív.
Amelyik ffinek kevesebb van, ott a nő mindenkeppen minuszos lesz a pasi miatt.
# 3
ha a nőnek van kevesebb akkor meg a férfi lesz mínuszos, az nem probléma?
1. Bizonyos merteku minusz nem erdekel, ha boldogsagot ad.
2. Ket ember, ha osszedolgozik es nem lehuzzak egymast, akkor mindig elorebb jut, mint a ket fel egymagaban.
En nagyon jol keresek. A parom csak szimplan jol keres. Ketten egyutt viszont nagyon magasan az atlag felett.
4# a mai vilagban egy nő kapasbol kiesik a szülessel aztan tappenzen is ő van ha beteg a kicsi plusz annyi energiat munkaba sem tud tenni mert a gyerekbe is tesz (pl ejszakai müszakot vállalni sem tudna stb)
A mai vilagban is csaladfenntartas kapcsan a ffi kereset a fő, plusz a pasik javareszt jobban meg vannak fizetve valahogy. Ők viszik alaovetoen haza a tobbet.
Csaladfenntarto szerepuk van ma is.
"a pasik javareszt jobban meg vannak fizetve valahogy. Ők viszik alaovetoen haza a tobbet."
Akkor te pont olyant választasz, mint az #1 kategória. Mint ahogy egyébként a legtöbben.
Bár ismerek nem egy párt, ahol a feleség keres többet.
8#Egy diplomás mérnök altalaban egy ffi.
Egy diplomas penzügyes általaban egy nő.
Na ki keres többet?
Vagy szakmunkas hegeszto egy ffi, varronő a nő.
Na ki keres tobbet..?
Soroljam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!