Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen vagy tényleg létezik olyan férfi aki nem ilyen hogy egyszerre több nőnek írja ugyanazt?!
Több! Ismerősömnél is látom hogy párkapcsolatban él, mégis például közösségi oldalakon egyszerre 2 nő képe alatt láttam írt kommentet hogy:
" szeretlek szerelmem nagyon szép vagy "
Akkor van egy másik férfi aki nekem udvarol de szintén párkapcsolatban él, és nekem írja hogy szerelmem? Majd utána otthon a párjának??
Szintén érdekes eset, ismerősöm aki párkapcsolatban él, egy házban laknak konkrétan együtt. A férfi titokban feleségül vette a volt ex barátnőjét.
( Hogy hogy lehet ilyen buta a jelenlegi nő élettársa hogy ez fel sem tűnik neki, azt ne kérdezzétek, fogalmam sincs!)
Tényleg minden férfi ilyen "undorító" ?!
Szinte szóról szóra ugyanazokat írják akár több nőnek is, már kifigyeltem ezt évek óta... Tudom hogy vannak kivételek de azért általánosságban?!
ma 18:33
Ezt a kijelentést mire alapozod?! Vagy csak random beszóltál valamit?
"Minden férfi ilyen"
Ezt ragadtam ki ha nem lett vna világos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!