Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellbevágó kérdés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Két kérdésem is lenne a melleimmel kapcsolatban. Az egyik az, hogy 85/B-s melltartót hordok, és valamennyire kicsinek érzem, főleg a merevítős részénél. Azt olvastam, hogy pont ott kell egy kicsit feszesebbnek lennie, hogy "tartsa" őket, de nem tudom eldönteni, hogy most elég feszes, vagy nagyobb kell. És ha tényleg kell nagyobb, akkor C kosaras, vagy 90-es?
A másik kérdésem, hogy olvastam az oldalon, hogy az emberek szerint egy 15 éves lánynak igenis kicsi a 85/B-s mell, több ember szerint, de a 90-es húúú de nagy már. -.- Most akkor egy méret ennyire számít? És nekem valóban kicsit lennének a melleim? Nem egóból mondom, de szerintem egyáltalán nem, sokan "dicsérték" már, hogy szép nagy. Kiknek higgyek?
ezt nem értem.. ha nem elég feszes miért akarsz nagyobbat?? vegyél kisebbet inkább ha nagy rád, és nem feszül..
másik amit nem értek, hogy miért kicsi a 85/b? 80b-s melltartót hordok 16 évesen és nem kicsik. sőt.. szóval ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!