Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolatban lévő férfi ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban lévő férfi ha beszédbe elegyedik a nője mellett egy ismeretlennel mi a határ?

Figyelt kérdés
A férfit most állítsuk be úgy, hogy hűséges fajta. Ha valamilyen apropóból megismerkedik a neten egy hölggyel és mikor megbeszélik az adott dolgot utána a hölgy részéről lezárta de a pasi visszakérdez valami ürüggyel csak azért hogy folytassák a beszélgetést (amiben amúgy nincs flört) az még belefér?
2021. okt. 16. 11:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nekem nem férne bele, ha az adott férfi barátnője lennék, tudom, most csúnya, gonosz ember vagyok, de így látom!

Egyébként te gondolom a nő vagy, aki kíváncsi, mit szeretne tőle a pasi. Nyilván nem barátkozni, ha tovább próbálkozik a kommunikációval. A te döntésed, szeretnél-e a kis netes második lenni...

2021. okt. 16. 12:22
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

lehetne kérdező, hogy mellőzd az anakronisztikus hölgy kifejezést, és nőt írj helyette?

egy nőről van szó.

2021. okt. 16. 12:23
 23/29 A kérdező kommentje:

Nem nyomulásról van szó, nem is válaszol sokszor se rögtön, van amikor online mutatja de meg se nyitja csak este válaszol. Én emiatt akartam lazárni de folyton visszakérdez valamire. Lehet csak kicsit beszélgetős kedvében van, nem?

Nem kell egyből rosszra gondolni.

2021. okt. 16. 12:35
 24/29 anonim ***** válasza:
Neked sem
2021. okt. 16. 12:40
 25/29 A kérdező kommentje:
Jó, mondjuk olyan is volt már 2 alkalommal, hogy egy órán keresztül beszéltünk.
2021. okt. 16. 12:44
 26/29 anonim ***** válasza:
Akkor talán mégsem a hűség szobra.
2021. okt. 16. 12:47
 27/29 A kérdező kommentje:
A válaszok alapján akkor nem csak nekem furcsa ez...
2021. okt. 16. 12:49
 28/29 anonim ***** válasza:
Határ: ezt még elmondanám, de ezt már nem mondanám el a páromnak
2021. okt. 17. 11:50
 29/29 anonim ***** válasza:
most mit fura, ha már órakát beszélsz vele, akkor már nem fura, hogy ha te szingli vagy akkor kacérkodsz, flörtölsz vele, még ha nem is nevezed a nevén a gyereket, tetszik neked, hogy fut utánad, de hidd el, hogy neki csak egy olyan nő kell aki felkeltette az érdeklődését, amit elinditasz benne, azt otthon fogja kamatoztatni, neked ez igy bejön? biztosan te húzod a rövidebbet, ha tovább is mész vele, mert úgyis haza meg utánad...ennyi
2021. okt. 17. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!