Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévő férfi ha beszédbe elegyedik a nője mellett egy ismeretlennel mi a határ?
9: Nem ismerkedős oldal. Facebook poszt volt.
10: Köszönöm, végre egy válasz.
Kérdező, ez a határ mindenkinél más.
Más a férfi párjának és nyilván más a pasinak is. Más egy másik kapcsolatban, nálam meg főleg más.
Tippemre te a pasas féltékeny nője vagy, aki ezt az egész beszélgetést elolvasta, majd szembesítette a férfit, a párod meg kitért ezzel, hogy ebben nem volt semmi szexuális csak beszélgettek.
Valami ilyesmi, ugye?
Amúgy részemről ez a nem kérdés kategória. Én azt se engedem meg egy nőnek sem, hogy akkor hiszti rohamot kapjon, ha konkrétan flörtölök egy másik nővel, ugyanis az én szabadságom előrébb való, mint az ő fétékenysége.
Persze megértem, ha más máshogy látja.
itt a válasz, amit nem értesz..
Engem érdekel őt már nem?
téged, mint nőt érdekel a férfi pedig lezárta a kapcsolódást veled, de te továbbra is érdeklődsz iránta, ő pedig passziv irányodba igy világos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!