Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolatban lévő férfi ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban lévő férfi ha beszédbe elegyedik a nője mellett egy ismeretlennel mi a határ?

Figyelt kérdés
A férfit most állítsuk be úgy, hogy hűséges fajta. Ha valamilyen apropóból megismerkedik a neten egy hölggyel és mikor megbeszélik az adott dolgot utána a hölgy részéről lezárta de a pasi visszakérdez valami ürüggyel csak azért hogy folytassák a beszélgetést (amiben amúgy nincs flört) az még belefér?
2021. okt. 16. 11:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%
Közben látom a kérdező is írt. 10 vagyok. Én nem nézném jó szemmel a pasi párja helyében.
2021. okt. 16. 11:45
 12/29 A kérdező kommentje:

9: Nem ismerkedős oldal. Facebook poszt volt.

10: Köszönöm, végre egy válasz.

2021. okt. 16. 11:45
 13/29 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, ez a határ mindenkinél más.

Más a férfi párjának és nyilván más a pasinak is. Más egy másik kapcsolatban, nálam meg főleg más.

Tippemre te a pasas féltékeny nője vagy, aki ezt az egész beszélgetést elolvasta, majd szembesítette a férfit, a párod meg kitért ezzel, hogy ebben nem volt semmi szexuális csak beszélgettek.

Valami ilyesmi, ugye?

2021. okt. 16. 11:47
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Én pasi vagyok de ha hűséges vagyok abszolút nem kommunikálok tovább senkivel amint megbeszéltuk amit kellett
2021. okt. 16. 11:47
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Lehet unatkozott és szimpatikusnak találta a hölgyet.
2021. okt. 16. 11:49
 16/29 anonim ***** válasza:
24%

Amúgy részemről ez a nem kérdés kategória. Én azt se engedem meg egy nőnek sem, hogy akkor hiszti rohamot kapjon, ha konkrétan flörtölök egy másik nővel, ugyanis az én szabadságom előrébb való, mint az ő fétékenysége.

Persze megértem, ha más máshogy látja.

2021. okt. 16. 11:52
 17/29 harebell ***** válasza:
100%
Nekem azzal mondjuk semmi problémám, ha pl munka vagy hobbi kapcsán találkozik valaki egy ellenkező neművel, akivel van kölcsönös szimpátia és beszélgetnek, ameddig nem fordul át flörtölésbe vagy bármi olyanba, ami túlmutat egy szimpla haverkodáson. Neten is ha olyanról van szó, ami a hobbijához vagy érdeklődési köréhez kapcsolódik, akkor nekem belefér, de ha csak afféle felszínes ismerkedős csevegést próbálna fenntartani egy random nővel, aki láthatóan már nem is vevő a társalgásra, azt azért már nagyon furcsállnám.
2021. okt. 16. 12:02
 18/29 anonim ***** válasza:
57%

itt a válasz, amit nem értesz..

Engem érdekel őt már nem?

téged, mint nőt érdekel a férfi pedig lezárta a kapcsolódást veled, de te továbbra is érdeklődsz iránta, ő pedig passziv irányodba igy világos?

2021. okt. 16. 12:09
 19/29 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ez nem fér bele
2021. okt. 16. 12:09
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
mindaddig ami a férfi visszakérdez addig kiváncsi rá, belefér, de ez a flört előjele, hogy szimpatikus vagy neki, akkor menj tovább, ha nem félsz a lelki sérülésektől, vagy ezt valahogy megtudod oldani...de mindenképpen valakinek fájni fog a végén...ha mélyebbre mentek..
2021. okt. 16. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!