Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megzavartak a wc-n a barátomná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megzavartak a wc-n a barátomnál, miért ilyen tapintatlanok?

Figyelt kérdés

Barátomhoz átjöttem munka után, ő még nem ért haza. De a húga otthon volt és beengedett. Tudni kell róla hogy van egy stílusa, legalábbis nekem ezt mondták de eddig nem tapasztaltam. Szóval felmentem barátom szobájába, felhívtam hogy ideértem, mar ő is úton volt suliból haza.

Munkában is már nyomasztotta valami a hasamat, gondoltam ameddig nem ér haza elmegyek vécére. Nem lehet zárni sajnos kulccsal a fürdő ajtót náluk valami miatt, de ha be van csukva az ajtó, az egy egyezményes jel hogy valaki bent van. Beültem tehát, nekem idegen helyen kissé nehézkesen megy a dolog szóval kell idő hogy ellazuljak.

Mikor kicsúszott a dolog egy része még éreztem hogy van bennem közben kopogtat a hugica. Mondtam neki hogy foglalt. Aztán egy perc mulva ismét kopogtat. Ugyanazt mondtam. És se szó, se beszéd benyit hogy neki készülődnie kell és a sminkcucca bent van. Én meg ott ültem a vécén. Beszólt egy ilyet hogy "szerintem nyiss ablakot sürgősen". Iszonyatosan megalázóan éreztem magam, egy szót se tudtam szólni...

Szerintetek elmondjam a páromnak ezt az incidenst vagy tartsam inkább magamba?

2021. okt. 15. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Fogd fel úgy, hogy közelinek tart, befogadott a családba és azért mert rádrontani. Közvetlen és bunkó. Ne foglalkozz vele.
2021. okt. 15. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Te is nyiss ra szaras kozben ;)))
2021. okt. 15. 20:53
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Jah jàtszhatjàtok, hogy ki nyit a màsikra többször

Hasmenèskor plusz pont jàr 😆

2021. okt. 15. 23:33
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

Ez marha jó, az én párom múltkor kiment a szobából, hallom bekopog a nővéréhez aki fürdik.

Párom: bejöhetek?

Csaj: gyere

Párom: szarni is?

Csaj: uh azt azért ne

XD

Én mindig szivatom amikor visszajön wcről hogy kakiszaga van :D Jót szoktunk röhögni.

Múltkor párom és haverja átjöttek pakolni, mert én nőként nem bírtam el az egyik bútort. 5re volt megbeszélve, de már fél 5re itt voltak. Visszük a bútort az emeletre, ott tébláboltam mellettük, párom kérdezi mit sürgetem. Mondom előbb jöttetek én meg pont mentem volna szarni!! Dőltek a röhögéstől :D

Én tuti nem akadtam volna ki, mindenki megy wcre, tényleg azt jelzi hogy elfogadta hogy a családhoz tartozol :D

2021. okt. 16. 00:04
 15/16 anonim ***** válasza:
95%

Azta, most mi lesz?? Te kakilsz, ő készülődik. Neked büdös, ő bele szagolt. Szóvá tette, na BUMMM...

Nem érzem a bunkóságot, te meg picsogsz, mint 1 kis lány.

Amúgy meg, ha nem akarod a tesó ellenszenvét, akkor szerintem ne szólj.

2021. okt. 16. 07:08
 16/16 anonim ***** válasza:
17%

Mekkora agymosott paraszt. XD

Minek kell smink cucc a lészülődéshez? Ahhoz ruha kell.

Ha van saját cucca, tartsa a szobájában.

Az, hogy bemegy, mert valami ott van, és kell neki, normális, de fura, hogy ott van bent, miért nem a saját holmijai közt.

2021. okt. 16. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!