Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Az ellentétek vonzzák egymást." Szerintem ez nem igaz, nektek mi a személyes tapasztalatotok?
A 2-es válaszát félig hasznosnak akartam jelezni. Nem értek egyet azzal, hogy vonzák egymást.
Maximum abban, ha külsőre vonzza, de aztán rájön,hogy egészen különbözők.
Egy frappáns példa:
piromániás-tűzoltó
Szerinted?
Szerintem igaz, mert mindig kell egy domináns fél,és egy megalkuvóbb
jellemű,pont azért hogy működni tudjon a kapcsolat.
Minden kapcsolatban van ilyen felállás, csak maximum nem annyira
szembetűnően, de attól még van.Elég ha csak az ismerőseinkre
gondolunk, rögtön tudjuk hogy zajlanak ezek a belső dolgok,
ki az aki dönt, vagy irányít, ki mondja ki a végső szót.
Gond akkor van,ha ezt túl dominánsan teszik, ott már
borul az egyensúly.
Van az az ellentét, ami felpezsdíti az életed és van az, ami tönkretesz.
Például én megölném magam, ha rendmániás párom lenne. Nem vagyok egy koszos ember, de nekem nem fontos, hogy mindig minden a helyén legyen. Utálnám ha valaki folyamatosan ezzel foglalkozna körülöttem.
Szintén nem lenne jó kapcsolatom azzal sem, aki nálam szabadabb elvű. Én nem bírok nyitott kapcsolatban létezni, csak összetörnék teljesen, ha a párom a "mással szórakozok, de este mindig hozzád térek vissza" életvitelt követné.
De például annak örültem, hogy a párom imád vezetni, én meg gyűlölök. Nincs vita belőle soha, mindenki boldog.
Annak is örülök, hogy ő a halkabb, én a hangosabb. Én kimozdítottam őt, ő lecsillapított engem kicsit.
Ezek jó dolgok. De van, amiben nincs kompromisszum vagy csak szar lesz mindenkinek.
Az ellentétek vonzzák egymást, a hasonlók meg is maradnak egymás mellett.
Nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!