Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác a következőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác a következőket mondaná nektek, ti mire következtetnétek?

Figyelt kérdés
Már egy ideje flörtölgetünk a sráccal, én nagyon kedvelem, és elvileg ő is engem. Azt mondta, hogy amint rendeződik az órarendje, és nekem is az albérletem, akkor majd lejön hozzám, és majd együtt főzünk. Illetve a hosszabb szüneteit is inkább velem tölti, mint egy gyereket pesztráljon. Meg hogy a főzés lesz az első közös feladatunk.
2010. szept. 1. 23:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelmű a szitu, kár, hogy számodra nem az. Tetszel neki, ennyi.
2010. szept. 1. 23:48
 2/14 Bocipók ***** válasza:
Meg akar.....közelebbről ismerni.
2010. szept. 1. 23:50
 3/14 A kérdező kommentje:

Igazából én csak picit félek attól, hogy nem fogunk összejönni, és tudom, hogy egyértelműek, de remélem teljesülni is fognak, nagyon szeretném látni:)

Várok még válaszokat!

2010. szept. 1. 23:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyértelműen tetszel neki. Ritka a főzni tudó pasi, becsüld meg:)
2010. szept. 1. 23:53
 5/14 anonim ***** válasza:

Ilyen hülye duma, együtt főzünk :D

Ez azt hiszi, hogy minden nőnek az a vágya hogy főzhessen?

Amúgy valszeg össze akar veled jönni, csak baromságokat beszél.

2010. szept. 1. 23:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Óvakodj a férfi bébiszitterektől! :D
2010. szept. 2. 00:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is bejössz neki. De amúgy meg sztem éppen hogy tök jó program a főzés... Sok sikert az alakuló kapcsolathoz!
2010. szept. 2. 00:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Egy fiú, aki babysitter és együttfőzést tervez randi gyanánt, hmm... Kérdező, nem írtad, hogy lány vagy-e, de ha igen, akkor a sráctól csakis barátságra számíts, ne párkapcsolatra.
2010. szept. 2. 00:53
 9/14 anonim ***** válasza:
reméld hogy tényleg nem csak főzni akar mert akkor tutira más
2010. szept. 2. 09:01
 10/14 A kérdező kommentje:
Azért babysitterkedik, mert az apja fő munkaadójának a fiát bízzák rá, de utálja a srácot. Így kénytelen elvállalni. Főzni még nem tud, csak alapvető dolgokat. És a főzés is onnan jött, hogy mondtam, hogy én az albiba inkább pizzát rendelek, mint főzzek, mert a főzési tudományom 0. Ő meg mondta, hogy megtanul főzni, aztán megtanít engem is, hogy egyek, mert mostanság volt, hogy napokig nem ettem.
2010. szept. 2. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!