Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a két heteró srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a két heteró srác lakótársamnak hogy én meleg vagyok? (idióta válaszokra nem vagyok kíváncsi)

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 23:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyébként mióta laktok együtt?
2010. szept. 1. 23:37
 12/19 A kérdező kommentje:
még csak pár hete... szal már csak azért sem kellene akkor még
2010. szept. 1. 23:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Sejtettem. Figyelj, semmi közük hozzá. Baromira nem fognak sajnálni téged, hogy szegény meleg, akinek titkolóznia kell és egyebek. Maximum megijednek, hogy mégis mi a fenét akarsz, minek mondod el, nincs közük hozzá. Bennem is megfordulna a gondolat, hogy kezdeni akarsz valamelyikkel valamit, vagy simán csak a sajnáltatást akarod. Ja és először nem hinnék el, azt hinnék hónapokig, hogy csak szivatod őket. Magaddal cseszel ki, ha elmondod. Gondolom értelmes egyetemista vagy dolgozó srácok, baromira nem fognak csesztetni vele, ha nem reklámozod előttük és nem hajtasz rájuk, szerintem még csak rá sem fognak kérdezni.
2010. szept. 1. 23:42
 14/19 A kérdező kommentje:
köszi igazad van, így lesz szerintem :)
2010. szept. 1. 23:44
 15/19 anonim ***** válasza:
közük nincs hozzá...
2010. szept. 2. 00:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Ne mondd el nekik!

Én hetero vagyok (vagy legalábbis bi, de fiúval nem igazán próbálnám ki..), mégsem volt még barátnőm, de nem is randizgattam lányokkal.

Tehát ettől még nem fognak rájönni.

Ha elmondod csak kellemetlenséget okozol saját magadnak. Nem nekik, magadnak!

22F

2010. szept. 2. 08:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Tedd azt mint én, ismerd meg őket, puhatolózz hogy mennyire nyitottak felénk, ha úgy érzed képesek elviselni egy ilyen hírt akkor később mond el nekik.

Most meg add válaszként azt: nem nagyon van most időm egy kapcsolatra, egy éjszakásokhoz pedig nagyon érzelmes vagy, neked nem megy csak úgy dúr bele alapon, neked kellenek az érzelmek, meg majd akkor akarsz igazán csajt ha munka tanulás stb. rendben lesz és meg tudsz neki adni mindent.

2010. szept. 2. 10:31
 18/19 anonim ***** válasza:
2010. szept. 2. 10:48
 19/19 anonim válasza:
Fikázd előttük a melegeket hogy fujj láttam 2csávót smárolni áá ti mit csinálnátok az ilyenekkel? Vagy pl basszus képzeljétek találkoztam egy régi haverommal és megtudtam hogy homok...
2010. nov. 4. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!