Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Várt lány várat nyer. Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várt lány várat nyer. Mennyire igaz ez a közmondás?

Figyelt kérdés
Az egyik női ismerősömről van szó. Szerintem sose volt még senkije, vagyis sose lehetett látni senkivel, és nem is a legszebb finoman szólva. Most 30 évesen pedig 3 hónap járás után a párja megkérte a kezét, majd az eljegyzés után úgy kb. egy fél évvel már el is vették. Pedig még gyerek sem jött közbe, biztos szerelemből házasodtak. Pedig sokkal később jött össze a párjával, mint én, aki már 1 éve és 2 hónapja együtt vagyok a párommal, és még mindig semmi.
2021. okt. 11. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Semennyire. Neki véletlen éppen így alakult, mást pedig elvettek 20on évesen, megint más pedig 40 felett se találta meg azt, akivel leélné az életét.
2021. okt. 11. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
"Bár egy közmondás szerint az a lány jár jól, aki nem siet a férjhezmenéssel, mert: Várt lány várat nyer, a népi bölcsesség arra is tanított, hogy nem érdemes túl sokat válogatni a kérőkben: Akkor kell a lányt adni, amikor kérik." (Litovkina A.: Párosan szép az élet 199)
2021. okt. 11. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Baromság! A duci, nem annyira szép baratnőim mentek legelőször férjhez.
2021. okt. 11. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Te még 10 év 2 hónap után is sorra fogod itt gyártani a kérdéseidet, mert nem vesz el.
2021. okt. 11. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kozmondasok alapjan akarod elni az eleted? Egyeb bajod nincs azon kivul, hogy a kezedet tukmalnad a parodra?
2021. okt. 11. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Irigy vagy kérdező ?

Igazából a kérdés inkább a saját életedre vonatkozik, hogy "mèg mindig semmi"

2021. okt. 11. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a környezetemben az alábbi mintát látom:

5-6 év párkapcsolat, de nincs eljegyzés, házasság, gyerek, semmi. Boldognak tűnnek, teszik fel a nyaralós képeket, mégis szétmennek.

Aztán új párjuk lesz, és 1 éven belül gyönyörű gyűrű, a csaj pedig terhesen.

Régebben nem értettem a jelenség okát, de most már megértem. Idősebb korban az ember egyszerűen már jobb emberismerő, valószínűleg kiforrott, mit akar az élettől, és olyan társat keres, aki ebben partner. Ahogy 18 évesen 4 év együttjárás után korainak tartom az eljegyzést, viszont 30 évesen 1 év után sem tartok korainak egy lépést. Idősebben egyszerűen tudatosabb az ember, több önismerete van jellemzően.

2021. okt. 11. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nem hallottam még ezt a mondást.

Szerintem hülyeség kevesebb mint egy év után házasodni, akárhány éves az ember, de mindenki úgy szúrja el az életét ahogy akarja.

Mi 5 év után házasodtunk, másnak meg az sok, nekünk így volt jó.

2021. okt. 11. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!