Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várt lány várat nyer. Mennyire igaz ez a közmondás?
Irigy vagy kérdező ?
Igazából a kérdés inkább a saját életedre vonatkozik, hogy "mèg mindig semmi"
Én a környezetemben az alábbi mintát látom:
5-6 év párkapcsolat, de nincs eljegyzés, házasság, gyerek, semmi. Boldognak tűnnek, teszik fel a nyaralós képeket, mégis szétmennek.
Aztán új párjuk lesz, és 1 éven belül gyönyörű gyűrű, a csaj pedig terhesen.
Régebben nem értettem a jelenség okát, de most már megértem. Idősebb korban az ember egyszerűen már jobb emberismerő, valószínűleg kiforrott, mit akar az élettől, és olyan társat keres, aki ebben partner. Ahogy 18 évesen 4 év együttjárás után korainak tartom az eljegyzést, viszont 30 évesen 1 év után sem tartok korainak egy lépést. Idősebben egyszerűen tudatosabb az ember, több önismerete van jellemzően.
Életemben nem hallottam még ezt a mondást.
Szerintem hülyeség kevesebb mint egy év után házasodni, akárhány éves az ember, de mindenki úgy szúrja el az életét ahogy akarja.
Mi 5 év után házasodtunk, másnak meg az sok, nekünk így volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!