Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek milyen lányok jönnek be?
Gondolok itt akár a külső, akár a belső tulajdonságokra. Vagy mondjuk vadócabb legyen vagy szerény, inkább nőies?
Leírnátok légyszi a véleményeteket?
kort is! köszi
:)
akik szex után ki is mennek.!
na azok bejönnek!
vadóc, okos, vicces, nőies, vékony, szép arc, formás cicik, borotvált, hűséges.
szándékosan írtam össze-vissza.
20f
Az okosak és szépek.
:)
Én tartózkodok a szélsőségektől, ne legyen se túl szerény (vagyis tudjon beszélni) se túl vadóc (vagyis ne legyen k*rválkodós).
belső: legyen okos, ne hülye p.icsa, de korán sem stréber és ne legyen nagy az egója.
külső: aranyos szép helyes arca legyen, teste legyen formás de egyáltalán ne legyen rajta felesleg de pálcika se legyen.. az archoz előny nekem ha szőke
legyen okos (nem kell, h mindent tudjon, csak lehessen vele értelmesen is beszélgetni)
legyen szép (nem kell, h topmodel legyen, de legyen benne vmi elbűvölő vagy vmi, ami megfog:)
legyen aktív (ne legyen csendes, inkább pörögjön, minth melankolikusan üljön egész nap:)
22:37, én kb. ilyen vagyok
Csak lehet, hogy már sokszor túl jó kedvem is van. Káros szenvedélyem valamint partyról partyra sincs kedvem járni és talán ezekre vagyok a legbüszkébb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!