Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A diáklányok miért tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diáklányok miért tudnak könnyebben megszerezni egy tanár urat, mint a fiú egy tanárnőt?

Figyelt kérdés

Én ismerek olyan diáklányt, aki volt már együtt tanárral.Azt mondta, nagyon jó volt.Adott egyfajta adrenalint az,hogy illegális, meg ott volt a lebukás veszélye is,ami még tovább növelte az intenzitást.

Az iskolánkban van egy csinos, fiatal tanárnő és szingli.Szeretném én is átélni azt, hogy milyen az ember tanárjával.

Viszont, ez "visszafele" vagyis diákfiú-tanárnő, nem szokott működni.A diáklány-tanár úr a gyakoribb.

2021. okt. 10. 17:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
5# egy végzős egyetemista lány még bőven a csúcson van, ellentétben a pubertással zsíros hajjal és mitesszerekkel küzdő 16-17 évest, csak ugye már egy 22-23 éves se dobja hanyatt magát attól, hogy a tanárbácsi rákacsintott.
2021. okt. 11. 01:47
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
#11 igen, a 22-23 éves még bőven a csúcson van. és a 22-23 éves diáklány és a 40 éves docens úr párosítás sem ritka (vagy legalábbis jóval gyakoribb, mint fordítva)
2021. okt. 11. 01:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt diákokról van szó, nem hallgatókról. Nem egy korosztály.
2021. okt. 11. 03:24
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

"Nem egy korosztály."

de nem esik távol, és a magyarázat ugyanaz.

2021. okt. 11. 09:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
De. Agyban egy világválaszt el egy 16 évest egy 20 évestől mondjuk. Nem véletlen, hogy az általad annyira erőltetett kifejezéssel élve "csúcson lévőkből" azokat találják be inkább a görény tanárbácsik, akik agyilag nincsenek még a megfelelő szinten, ahhoz, hogy felfogják nem örülni kéne neki, hogy a tanárbácsi megtalálta őket. Aztán majd pár év múlva rájön és úgy fog rágondolni, hogy rohadna meg, hogy kihasználta milyen naiv volt. A 20 évesnek meg már nem elég, hogy tanárbácsi, mer több esze van. Nem is ott van a legtöbb ilyen "ügy".
2021. okt. 11. 09:51
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

De. Agyban egy világválaszt el egy 16 évest egy 20 évestől mondjuk.*

Ahogy megfigyeltem 16-22 évesek egy szinten vannak .. amikor 12-3 éves gyerekek isznak, drogoznak nem az a világ jut eszembe mint 15-8 évvel ezelőtt volt, ahogyan a nálam öregebeknek sem az jutott eszébe amikor én gyerek voltam .

2021. okt. 11. 10:13
 17/20 anonim ***** válasza:
47%

#15 hogy esnének távol? "szomszédos" kategória, aki egyik pillanatban még diák, pár hónap múlva már hallgató

"A 20 évesnek meg már nem elég, hogy tanárbácsi, mer több esze van. Nem is ott van a legtöbb ilyen "ügy".

azért nem ott van a legtöbb ilyen ügy, mert már nincs belőle ügy. nagykorúaknak senki nem tilthatja meg, hogy összejöjjenek. nincs hírértéke (de mint írtam, elég gyakori, hogy az egyetemi oktató férfi valamelyik hallgatójával kavar)

2021. okt. 11. 10:18
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
kiegészítem: nagykorúaknak ÉS főiskolásoknak/egyetemistáknak (ahol felnőttként van kezelve mindenki, és a hallgatóságban mindenféle korosztályból van képviselő)
2021. okt. 11. 10:19
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18. Attól még mert felnőttként van valaki kezelve nem lesz hirtelen bölcsebb, meg jóval tapasztaltabb..
2021. okt. 11. 10:27
 20/20 anonim ***** válasza:
47%
persze, hogy nem. de ha a tapasztalattól lenne valaki izgató, mindenki a ráncos bőrű idősekre hajtana.
2021. okt. 11. 10:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!