Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megállapítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megállapítani, hogy egy nő szép-e vagy sem?

Figyelt kérdés

A közösségi média kezdi újradefiniálni a szépséget, hiszen ma már sokmindent lájkokban, nézettségben mérünk. Éppen ezért ha egy csúnyácska nő szépnek akarja magát érezni, elég kitenni egy kihívó képet, ahová érkezik majd kb. 200 lájk, és 50 hozzászólás - rendszerint elfogult ismerősöktől, és kanos pasiktól - és máris szépnek érezheti magát a főhősünk.

Ennek ellenére azért a szépségnek vannak egyéb fokmérői is, amik másmilyen módszeren alapulnak. Amber Heard arca például közel 100%-ban tökéletes:

"Egy tudományos arcfeltérképezés szerint Johnny Depp exe, Amber Heard a világ legszebb nője, legalábbis 91,85 százalékban megfelel a görög aranymetszés szabályainak. A tudósok szerint több ezer éve ebben lehet mérni a szépséget, azaz, minél nagyobb százalékban felel meg a szabványnak egy nő arca, annál szebbnek látják az emberek."

Itt egy kép a tökéletes arcú Amber-ről:

[link]

Nos, akkor, hogyan is lehet megállapítani, hogy ki a szép?

2021. okt. 9. 21:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#8 ki mondta hogy van értelme a szépségversenyeknek?

Akik indulni szoktak és megnyerik, azok sem tetszenek mindenkinek.

Plusz ott nem csak a külsőt nézik.

De ha visszanézem hogy kik lettek ilyen miss worldok vagy mik (nem kovetem), külső alapján mondjuk en 10bol tuti nem azokat valasztanam akik azbelsok lettek.

Ez olyan mint hogy a brokolli vagy a paradicsom finomabb e... mivel en utalom a brokkolit, nekem nem az lesz, meg ha minosegre jobb is.

Ha pl ilyen tavol keleti, mandulaszemu (nem vagyok rasszista) lanyokat nezzuk. Szerintem keves az igazan szeo. Pl igazan szep kinai, japan, koreai stb. En még olyat nem láttam. Nem a rasszuk miatt. Egyszerűen NEKEM nem tetszik. Kész. Ennyi. Attól még masnak igen.

A szépsegversenynek sincs értelme.

2021. okt. 9. 21:45
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
A szépség nem csak egy arc. A nő szépsége sok apró dologból áll össze. A mozgása, az illata, amit mond és ahogy mondja azt. Valamint a belső szépség és a kisugárzás, ami igazán vonzóvá teszi.
2021. okt. 9. 21:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaja likekok.Amikor egy csúnyácska nő kitesz egy fotót, és a sok szánalom linket érkezik rá... Van ilyen ismerősöm szegény nagyon csúnya, 200 likeok jönnek a képére, a szép csinos nő meg MAX 50/60.Sokan irigységbol sem likeoljak Na ennyit a szépségéről meg a likekokrol 😂😂😂
2021. okt. 9. 21:57
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

"Szemben az közösségi média királylányaival, akik közül ki tudja mennyinek függ az önképe a lájkoktól."

A lájk nem szépséget jelent, hanem tetszést és népszerűséget. És igen, miért ne örülhetne neki?

2021. okt. 9. 21:59
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
De honnan a francból szeditek, hogy a lájk szépséget jelent? Nem szépségversenyen vagyunk. Én azért lájkolok valakit mert kedvelem, nem azért mert szép. Miért ne lehetne egy kevésbbé szép lánynak sok lájka, ha sokan szeretik és kedvelik?
2021. okt. 9. 22:00
 16/21 A kérdező kommentje:

Először is, köszönöm a válaszokat, jó, hogy értelmes hozzászólások születtek.

Nos, a lájkot, ahogy én látom, az említett emberek amolyan szépségfokmérőként értelmezik, talán fel kellene világosítani őket, hogy az nem arra való.

Viszont így megkapják azt, amire vágynak: figyelemet. Ehhez nem kell egyebet tenni, csak kihívó, szexi képet kitenni, és egy olyan nő is népszerű lehet, aki nem kifejezetten szép. Így népszerűbb lesz. Ha meg a kihívó képet olyan nő teszi ki, aki kifejezetten jól néz ki, abból meg celeb is lehet, kb. 100 ezer követővel.

2021. okt. 9. 22:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szép az, aki tetszik. Engedd el a mások által szépnek tartott felfogást. F
2021. okt. 9. 22:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt a gyk-n is abból van állandóan a harc, hogy "A" ember nem viseli el, hogy "B" embernek más az ízlése! Főleg akkor megy a lepontozás, ha "A" ízlése ellentétben áll "B" külsejével, ilyenkor már a sértődés és az egó lesz úrrá rajta.

Szóval nekem az tetszik, aki megmozgat bennem valamit. Hogy ez kinek jön be vagy sem, engem nem izgat.

2021. okt. 9. 23:21
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is ilyen az arcom ilyen geometrikai elosztású, akkor hol tudok jelentkezni szupermodellnek a sok százezer dolláros szerződésekért?
2021. okt. 9. 23:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak nem ez a metszet alapján szavazzák meg hogy ki a szép. Sokszor olyan noket látnak szépnek akik a saját anyukra hasonlít vagy az általuk preferált modellre pl. ha egy bizonyos etnikumhoz tartozik a sajátját látja szépnek. Egy roma se egy sváb nőt lát szépnek külsőre. Hiába ezek a metszetek meg modellek akik amúgy is műtöttek igy tökéletesre vannak szabva. A valóság teljesen más.
2021. okt. 9. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!