Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megállapítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megállapítani, hogy egy nő szép-e vagy sem?

Figyelt kérdés

A közösségi média kezdi újradefiniálni a szépséget, hiszen ma már sokmindent lájkokban, nézettségben mérünk. Éppen ezért ha egy csúnyácska nő szépnek akarja magát érezni, elég kitenni egy kihívó képet, ahová érkezik majd kb. 200 lájk, és 50 hozzászólás - rendszerint elfogult ismerősöktől, és kanos pasiktól - és máris szépnek érezheti magát a főhősünk.

Ennek ellenére azért a szépségnek vannak egyéb fokmérői is, amik másmilyen módszeren alapulnak. Amber Heard arca például közel 100%-ban tökéletes:

"Egy tudományos arcfeltérképezés szerint Johnny Depp exe, Amber Heard a világ legszebb nője, legalábbis 91,85 százalékban megfelel a görög aranymetszés szabályainak. A tudósok szerint több ezer éve ebben lehet mérni a szépséget, azaz, minél nagyobb százalékban felel meg a szabványnak egy nő arca, annál szebbnek látják az emberek."

Itt egy kép a tökéletes arcú Amber-ről:

[link]

Nos, akkor, hogyan is lehet megállapítani, hogy ki a szép?

2021. okt. 9. 21:17
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Egy link még lemaradt:

[link]

2021. okt. 9. 21:19
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szép ez a nő, csak picit olyan jellegtelen. Szerintem az szebb, ha valakinek megjegyezhető az arca, nem ilyen 12 egy tucat.
2021. okt. 9. 21:21
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy azt mondják, ő a tökéletes, de nekem speciel nem jön be.
2021. okt. 9. 21:31
 4/21 anonim ***** válasza:
86%

Szép ez a nő, de vannak nála szebbek. Nekem legalább is.

Amúgy az a szép, aki neked tetszik. Nem tök mindegy? A lájk nem a szépséget jelenti.

2021. okt. 9. 21:33
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ilyen szubjektív dolgokat felesleges mérni.

Pl.: amikor egyszer másnapos voltam egy buli után (khm😅😅), megneztem a too hot to handle 2 evadat. Nem szoktam ilyen trash dolgokat nézni, de akkor erre volt energiam.

Es talan az elso evadban volt egy csaj. Francesca Farago (igen reszben asszem magyar). Es minden pasi oda volt erte hogy mennyire jo csaj. Ő volt az ügyeletes jó csaj a többi jócsaj között. Es ahogy néztem a sorit (aztan az instajat) végig az volt bennem hogy ez a lany nem szep. Nem csúnya, de egyrészt tök mű (melle, szaja minimum), másreszt nem tudom szerintem semmilyen.

Számomra pl a maiak közül egy Selena Gomez, Anne Hathaway sokkal szebb.

Nem beszélve a régi nagy ikonikus szépsegekről mint Catherine Zeta-Jones, Bridget Bardot, Jane Fonda stb. Brooke Shields. Nekem inkabb ők gyönyörűek. Romy Schneider.

Pl a Bella Hadidra, Sarah Jessica Parkerre is mondjak hogy milyen szépek, szerintem egyik se szép.

De kinek mi. Ezért felesleges az ilyen kerdeseknel is pontozni meg ilyesmi. Tök szubejktív.

2021. okt. 9. 21:35
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a szép, aki tetszik.
2021. okt. 9. 21:36
 7/21 A kérdező kommentje:

Nincs gond azzal, ha neked nem jön be. De azért Amber mögött van egy kis tudományos megalapozottság, hogy miért lehet szépnek tartani. Szemben az közösségi média királylányaival, akik közül ki tudja mennyinek függ az önképe a lájkoktól.

2021. okt. 9. 21:37
 8/21 A kérdező kommentje:

Ha ez így van, akkor semmi értelme nem lenne a szépségversenyeknek. 😂

2021. okt. 9. 21:40
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Amiket írtál is, azok miatt sehogy, sőt, még torzabb önképük lesz sokaknak mint valaha, ami sokszor személyiségdeformáló erővel bír (végre megkapják amire mindig vágytak, még ha virtuálisan is).

A másik része hogy fogalmunk sincs mi az evolúciós oka a különböző "ízléseknek", miért alakulnak ki, csúnyán mondva minek van ilyen bennünk? Tehát a példádnál maradva, Amber Heard nekem sem valami szép, ellenben mondjuk egy Emilia Clarke-kal, aki sokkal inkább vonzó számomra. Másnak viszont ő nem az, vagy nem eléggé és teljesen más nők felé figyelne.

Pluszban szerintem a személyiség is rengeteget számít, hiába értem hogy nem kéne. Megint Heard-nél maradva, aki eléggé kattant, vagy ott van Brie Larson irritáló jelleme, amit elég sokan rühellnek, szintekkel repítik vissza őket, tök mindegy hogy külsőre mennyire ismernék el. Itt pedig oda lyukadunk ismét, hogy másnak viszont az tetszik hogy alázzák és semmibe nézik, az még inkább dob a kiszemelt "ragyogásán". Nehéz téma, és akkor a különböző szépségideálok korokon átívelő változásairól szó sem volt. Nem olyan könnyű téma, mint amilyennek elsőre tűnik

2021. okt. 9. 21:42
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Pedig így van. A szépségversenyeknek szerintem már a smink miatt sincs értelme. Ezt úgy mondom, hogy mindig sminkelek.

De akkor sincs ilyen, hogy ki a szép. Nem is értem, ezen miért vagy fennakadva. Plasztikai műtétet tervezel?

2021. okt. 9. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!