Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyasvalakivel, aki Európán kívül él, és nem tudja hol van Bp?
7.
Maguk az amcsik nem tudják a saját tagállamaik fővárosait felsorolni sokszor. Egy átlagos európai azért csak tudja az uniós tagországok - vagy akár egész Európa - országainak névsorát és azok fővárosait.
Én eltudom helyezni az amcsi tagállamokat egy vaktérképen (na jó nem vak, a határok bevannak húzva, de semmi több), mert egyszerűen érdekelt egy időben a téma és ezzel játszottam esténként és tanultam közben a világ országairól. Lehet eljátszom ezt fővárosok tekintetében is, egy kis esti fejlődés gyanánt.
"5. Az usa tagállamokat nem is kell tudni. Fővárosról beszélünk."
Igen, csakhogy neked az USA esetében egy darab fővárost kell megjegyezned, az amrikaiaknak meg 27-et az EU-ban. Szóval nem kéne ítélkezni, hogy nem mindet tudják.
"Egy átlagos európai azért csak tudja az uniós tagországok"
Én ebbe annyira nem lennék biztos. Max. a Nyugaet-európai országokét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!