Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha azt mondja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha azt mondja egy férfi a nőre, hogy erotikusan telt?

Figyelt kérdés

Van rajtam 15 kg plusz.

Kollégával erről beszéltünk, amikor azt mondtam dagadt vagyok, erre azt mondta nem, Te erotikusan vagy telt.

2021. okt. 8. 10:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

175 centi vagyok, világéletemben a vékony-normál között jojóztam (55-70 kiló között). Egyszer sikerült meghíznom, már komolyan megkísértettem alulról a 90-et. Mivel ez egy folyamat volt, nem 2 nap alatt ment végbe, így a környezetem se szörnyülködött és a lényegem nem változott meg, smink, haj, öltözködés. Csak nagyobb lettem, slamposabb nem. Én sokszor láttam magam borzalmasan kövérnek, de a visszajelzésekből rájöttem hogy mivel nincs holdvilágarcom, tokám, konyhásnéni karom, asszonyos mellem, hordóhasam, tulajdonképpen nem is számítok dagadtnak. A "klasszikus" dagi, akit csúnyának tartanak azok inkább a leírt hordó alkatúak, akiknek a felsőtestükön van a felesleg, na és főleg ha még alacsonyak is mellé.

Egyébként a normális boltok kínálatából se nőttem ki, a 42-44 simán elég volt. Senki se hitte el sose hány kiló vagyok, azt mondták olyan max. 80-nak nézek ki, ez csak egy kis súlyfelesleg. Pedig nem. Csak szerencsére magas vagyok és jól oszlott el. Nem voltam sehol hurkás, akin hajtogatni lehet a hájat, csak nagy.

Azóta már visszafogytam, 55 körül vagyok. Szerencsére jó bőröm van, nem tudok se striásodni, se löttyedni.

2021. okt. 8. 13:25
 22/24 anonim ***** válasza:
91%
Osztom elsőt.
2021. okt. 8. 13:33
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Telt = nem vak és látja rajtad az a 17-18 kg pluszt (igen tudom hogy 15-öt írtál csak 😂)

erotikus jelző bármilyen testalkathoz/testrészhez csatolva = szexuálisan vonzónak tart, megdugna (fejben biztosan, de hogy élőben is akarja-e meg nem tudjuk)

2021. okt. 8. 13:33
 24/24 A kérdező kommentje:
15 a 15, nyugodj meg 😂
2021. okt. 8. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!