Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha azt mondja egy férfi a nőre, hogy erotikusan telt?
Figyelt kérdés
Van rajtam 15 kg plusz.
Kollégával erről beszéltünk, amikor azt mondtam dagadt vagyok, erre azt mondta nem, Te erotikusan vagy telt.
2021. okt. 8. 10:49
11/24 anonim 

válasza:

Dolgozik nálunk egy 25 éves csaj, aki korábban vékony volt. Tényleg szép arca és jó alakja volt, de számomra pl. túl vékony volt. Idén felszedett pár kilót, tényleg nem sokat és SOKKAL nőiesebb, vonzóbb lett. Nem csak szerintem, hanem a legtöbb férfi szerint, sőt ő maga is azt mondja, hogy többen megnézik azóta. Úgy tudom legjobban megfogalmazni, hogy eddig lányos volt, most már nőies. És tényleg pár kilóról van csak szó, de ennyit tesz.
12/24 A kérdező kommentje:
Ok, de én azért dundi vagyok sajnos.
2021. okt. 8. 11:54
13/24 anonim 

válasza:

B*sználak még úgy is, hogy túlsúlyos vagy.
15/24 anonim 

válasza:

Kövér vagy csak szépen fogalmazva. Ennyi, ne gondold túl. Az erotikusan telt az talán az amikor egyenletesen formásan oszlik el, nagy cicik, kerek popsi, de még nincs nagy bendo.
16/24 anonim 

válasza:

Tudnál linkelni egy képet az alakodról? Nem kell feltétlen saját, ha nem akarsz, Google barátunkkal találhatsz hasonlót a neten.
17/24 A kérdező kommentje:
2021. okt. 8. 12:04
18/24 anonim 

válasza:

Sok férfinek bejön a nagyobb fenekű és vastagabb combú körte alak. Ennyit jelent.
19/24 anonim 

válasza:

A széles csípőt sok férfi egyáltalán nem veszi problémának, nálam pl. egy kis pocak is belefér. Lehet, hogy a kollégád is így van vele. Nem mindenki a vékony csajokra bukik és ne gondold azt, hogy aki a te alakodat így "erotikusan teltnek" gondolja, az csak azért mondja ezt, mert valójában vékony csajt szeretne, csak nem jön össze neki, így megelégszik veled.
20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Srácok!
2021. okt. 8. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!