Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális hogy egy idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy egy idő után ilyenkor kiábrándulok, és nem akarom azt amit előtte igen?

Figyelt kérdés
Szóval ha valaki random módon, össze-vissza viselkedik velem (pl 2 hétig minden rendben, aztán hirtelen a semmiből ignorálás napokig, majd fokozatosan újra keres, kifogás mindig van stb) akkor ha nagyon vonzódtam is az illetőhöz, és nagyon szerettem volna találkozni vele, és sokáig megértő voltam, utána már nem lelkesedem mert megunom a buta huza-vonát amit a másik művel. S amikor újra találkozni akar velem, akkor azt gondolom magamban: mekkora pofa kell ehhez, hogy valaki a hülyére vevésem után nagylelkűen felajánlja hogy mostmár találkozhatunk. Hozzáteszem én vagyok a nő, és nem olyan fajta aki játszmázik, és ezt a másik fél is tudja rólam, ő viszont megteszi velem. Én sokáig toletáns vagyok, de egy idő után az ilyen viselkedés miatt egy életre ki tudok ábrándulni az illetőből, és a közelembe sem akarom többet tudni. Voltatok már ti is így?
2021. okt. 6. 20:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez is egy módszer: agyalj, kattogj rajta, és kiváncsiságból te keresd újra. Szerintem jól teszed hogy ezt nem teszed.
2021. okt. 7. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, volt dolgom ilyen pasival, amikor még fiatal voltam, és tapasztalatlan. Az a helyzet, hogy akár direkt csinálja, akár valami húzódik valami komolyabb dolog a háttérben, nem tisztel eléggé ahhoz, hogy komoly opcióként tekintsen rád, és semmi, de semmi nem kötelez téged arra, hogy ezt a viselkedést elfogadd. Sőt, tapasztalatból mondom, hogy az ő viselkedése nem fog megváltozni, viszont a te önbizalmad és önbecsülésed úgy leépíti, mint a fene. Légyszi, ne b@ssz el egy ilyen emberre 3 évet, mint én tettem anno. :D
2021. okt. 7. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Egyebkent en siman eltudom kepzelni, hogy ez ilyenkor valami hulye jatszma akar lenni szandekosan az agyalasert.

A legtobb ilyen esetre nyilvan egyszerubb magyarazat a "nem érdeklődik, mert lesz*r" ami logikus is... de van amikor nem csak ennyirol van szó. Szerintem.

2021. okt. 7. 18:38
 14/14 A kérdező kommentje:
13-as egy a lényeg: az ilyen ember tisztességtelen, és alkalmatlan párkapcsolatra.
2021. okt. 7. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!