Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha újjászületnétek mit kívánnátok?

12-es vagyok, és ne haragudj kérdező, de valamiben nincs igazad.
A külső és a belső általában egyezik. Mutatok egy példát:
Csak a külsejüket nézd meg. Mi jutna eszedbe, ha az utcán látnád őket? Hogy könyvtárba siető orvostanhallgatók? Vagy hogy rohadt mocskos bűnözők?
A lelkünk, a személyiségünk jórészt a külsőnk, azaz a genetikai adottságaink összességéből épül. Gondolj csak a tesztoszteronra. Bátorság, önérdekérvényesítés, agresszió, libidó... mind tőlük függnek. És a tesztoszteronszinted leolvasható a külsődről, ezáltal pedig a személyiségre is lehet következtetni.
Ha ránézel a Gigachad-re, mi jut eszedbe? Hogy könnyen zavarba jön, félénk és introvertált? Vagy hogy határozott, domináns és menő? Na ugye...
Szóval jó nagy hazugság ez a "bezzeg a belsőm" dolog. Nem, egyáltalán nem olyan szent és értékes a személyiséged. A személyiséged ott van a külsődön.

19
14 vagyok. Nem állítottam, hogy bármikor bármelyik nőt megkaphatnám, viszont számomra ez is kicsit zavaró, hogy ha le van egyeztetve, hogy mihez tartsuk magunkat akkor is ott van az a "hátha" egy két ember részéről.
Mondjuk úgy, hogy magamat inkább intellektuális személynek tartom mint olyannak akinek a nemi vágyak vannak a középpontban. Nagyon lesarkítva A csaj és B csaj puncija között nem lesz akkora különbség mint A és B csaj viselkedése és személyisége között. Persze nem mondom, hogy a szex is ugyan olyan vagy épp nem fontos, mert egy kényes királylány elég lohasztó azzal szemben akit az se érdekel ha tocsog a vízben a sok izzadtság (vagy egyéb) miatt.
Számomra bőven elég ha azt az egyet megkaphatom aki nekem megfelel. Innentől pedig, hogy vele szexelsz 100x vagy száz emberrel 1x a számok tekintetében ugyan az, viszont első esetben mégsem csak egy lyuk a másik 99 mellett és ez azért elég fontos szerintem.
21
A tesztoszteron szint leolvasható valóban a külsőből és sok nő azt preferálja, de a blackpill közösségben ezt már tüzetesebben megvizsgálták és nem az ultra maszkulin férfi (bár ők is nagyon vonzóak) a legvonzóbbak, hanem az enyhén nőiesebb arcok azok (tehát egy Brad Pitt, Tom Cruise, Di Caprio) stb. Tehát akik nem túl extrémen férfiasak, hanem szépek is. Egy Brad Pittnek nem hiszem akkora lenne a tesztoszteronszintje mint például Dwayne Johnsonnak, Batistának, mégis sokkal több nőt vonz.

25
Valóban nem érhetik. És gyakran értetlenkednek is, és annyit mondanak csak légy magabiztos és add önmagad. Ez bár jóindulatú szándék, mert ők valóban azt gondolják a belsőjük miatt vannak oda értük a lányok, de nagyon kártékony mert még több csalódást gyűjtenek be ezek a srácok és nagyon mélyre kerülhetnek.
Egy természetesen nem vonzó srácnak szerintem a legjobb stratégia a kivárás, ne össze vissza próbálkozás, mert az önbecsülést tönkre vágja és biztos depresszió a vége. Kivárni, akár évtizedet, amig egy lány aranyosnak találja és jeleket küld, majd lecsapni rá. Lehet nem a legszebb lány lesz de meg kell tanulni a lelket nézni ezen a szinten.

25
Csak az más kérdés, hogy én mit tettem azért, hogy ez legyen.
Mondjuk közel 10 év sportoláson vagyok túl mert anno 180 centihez voltam 55-60 kg. Emellé ettem a szar kaját is ha kellett ízetlenül olyan mennyiségben nem kevés ideig, hogy attól már másnak másnapra elmegy a kedve.
Emellett ilyen olyan csip csup dolgokra mennek el így is napi 10-20-30 percek amik másnak tök természetes, de nekem meg kell tenni, hogy ne úgy nézzek ki mint egy ork, hanem emberien megtudjak jelenni. Ez pedig annyi, hogy amit tudok kihozok magamból.
Tudom, hogy nekem mi tetszik és soha nem a divat után mentem ezáltal kialakult, hogy mit szeretek és mit nem. Milyen stílusú cipőt/nadrágot/pólót veszek fel vagy miért vagyok egyáltalán hajlandó fizetni. Itt pedig nem a pénzről van szó, mert a legtöbb pólóm 1500 forint körül megvehető, hanem azon, hogy gyerekként sem vettem fuck-os pólót és a társait.
Aki odateszi magát és kihozza a maximumot ott vannak eredmények. Nem vagyok én sem egy szépség, de amit tudok megteszek annak érdekében, hogy magamat úgy lássam ahogy akarom. Nyilván ettől nem növök 30 centit és a gatyámban sem lesz annyi, de ezt elfogadom. Viszont amit lehet megcsinálok az igényesség szintjén, így pedig emelt fővel tudok bemenni egy terembe még akkor is ha természetemből adódóan inkább a fal mellé simulok.
Egy tanárom mondta, hogy az a férfi aki egy fokkal szebb az ördögnél annak van esélye. Ha vicces vagy esetleg éretten/komolyan beszélsz, teszel azért, hogy 170 centihez ne 120 kiló társuljon akkor van esélyed. Egy jól belőtt értelmes haj, egy normális arcszőr vagy az, hogy meg vagy borotválkozva, egy normális parfüm + egy jó és hozzád illő ruha baromi sokat tud dobni az összképen... Ha csak a nőket megnézed egy mackóban és egy randizós szerkóban ott is baromi nagy különbségek vannak.
27-es pedig jól mondja.
Amikor fáj valamim és elmúlik mindig öröm tölt el, hogy csak ennyi ideig tartott és nem konstans fájdalmam van.
Nem vagyok nagyigényű, nem vágyok mercire, se bmw-re. Egy nyugodt élet amit intellektuálisan is lehet élvezni nekem bőven elég. Azt sajnálom csak, hogy a természettudományokhoz nem vagyok elég okos, így a társadalomnak ilyen téren nem tudok olyat/annyit adni mint ahogy akarok.
Chad 0. lépése pedig az igényességnél kezdődik. Nincs olyan Chad aki büdösen mackóban és 30kg súlyfelesleggel bárkit elkápráztat. Tehát a 0. lépést mindenki meg tudja tenni a Chaddéváláshoz.

Ha újjászülethetnék:
1. Vagy eleve meg sem akarnék születni,
2. Vagy ha már nagyon muszáj lenne, akkor inkább egy árvaházban nőnék fel, vagy bárhol, de semmiképpen nem a kontrollmániás anyámmal
3. Egyébiránt, alapból bátrabb, merészebb, kevésbé stresszelős személyiséget kívánnék magamnak

Ha újjászülethetnék:
Egy igazi jóképű vonzó férfiként akarnék újjászületni. Adottságaim folytán a fiatalkorom dúskálna az élményekben. Csajoznék, szexelnék, igazi boldog kamaszfiú lennék.
Ennek köszönhetően a személyiségem is jó irányba fejlődne. Önbizalom, életerő, határozottság, tettrekészség, mentális egészség. Nem alakulna ki a depresszióm, a szorongásaim, a frusztrációm, a halálvágyam, a kisebbségi komplexusom, a gyűlöletem.
Nem venném be a "azt tanuld és csináld, ami érdekel" hazugságot. Helyette elvégeznék egy mérnöki vagy programozói pályát, amellyel sokat keresnék.
Fiatalkori tőkémnek köszönhetően még az ingatlanárak elszállása előtt tudnék venni egy szép kis lakást, amit az otthonomnak hívhatnék. Berendezném a saját szám íze szerint. Tartanék kisállatot, egy kistestű kutyát, vagy, papagájt.
Anyagi stabilitás, egzisztencia, nők. Emellett a hobbijaimmal foglalkoznék. Minőségi hobbikkal, amikre lenne pénzem.
Ha úgy alakulna, lehet megházasodnék, és gyereket vállalnék. De lehet, hogy nem találnék megfelelő nőt, vagy úgy látnám, hogy az országot úgyis felfalják a cigányok. Akkor pedig békésen, nyugodtan, élményekben gazdagon élném az életemet. A világgal nem foglalkozva, várva az elkerülhetetlen megsemmisülést.
Talán ez a felnőtt lét lényege. Elengedni beteljesületlen álmainkat és beletörődni abba, mit osztott az élet.
😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!