Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha újjászületnétek mit kívánná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha újjászületnétek mit kívánnátok?

Figyelt kérdés
Én azt, hogy Chadnek szülessek, 13 éves koromtól zaklassanak a lányok és folyton legyen barátnőm meg szexxeljek velük egész öregkorig.
2021. okt. 6. 08:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
21%
Én nőnek szeretnék születni, elég lenne egy átlagos külső is, ide Magyarországra. Persze a jelenlegi eszemmel. De tudnám élvezni!
2021. okt. 6. 09:33
 12/34 anonim ***** válasza:
10%
Hogy alfának szülessek. Koraérő, férfias, erős testalkatú, jóképű, magas tesztoszteronszintű alfának. Hogy már 14 éves koromtól dughassak a jobbnál-jobb csajokkal, és hogy az alfaságom miatt a társadalom alanyi jogon kiemeljen.
2021. okt. 6. 09:36
 13/34 anonim ***** válasza:
58%

Miért akarnál újraszületni?

Miért nem dolgozhatnál azzal, amid már van?

Nekem személy szerint nincs bajom a címkékkel, segíthetik az önkép kialakulását, könnyebben megértetheted magad másokkal, satöbbi. De ne hagyd hogy a címke uraljon, ne zárd magad bele egy dobozba.

Nem akaratod ellenére nem tudsz csajozni - nem dolgozol érte. A "chadek" sem csak úgy kapják a nőket, van benne munkájuk.

(Először is értsd meg, hogy a "nő" nem egy más, misztikus faj, hanem ember.)

Azok a készségek, amikkel esetleg pár szerencsés rendelkezik, az fejleszthető.

Hallottál már Aziz "ZYZZ" Sergeyevich Shavershian-ról?

Vékonyka kisfiú volt, akinek elege lett a cukkolásból. Kigyúrta magát, és őszintén állítom, a legszebb férfi akit valaha láttam.

Sőt, pár pózát már az olimpián is használják.

[link]

Érdemes lenne megnézned a videóit - több incelnek is megváltoztatta a gondolkodásmódját, és sikeresebbek lettek a csajozásban.

2021. okt. 6. 09:39
 14/34 anonim ***** válasza:
55%

Sokkal jobb memóriát mint ami most van, így könnyebb lenne a tudománynak élni és nem arra menne el g.ci sok idő, hogy az elfelejtett dolgoknak nézzen utána az ember amit egyszer megtanult.

"Én azt, hogy Chadnek szülessek, 13 éves koromtól zaklassanak a lányok és folyton legyen barátnőm meg szexxeljek velük egész öregkorig."

Hidd el nem olyan jó az. Volt, hogy csak beszélgettem csajokkal és a 0. pontnál leszögeztem, hogy semmit, de semmit nem akarok és ha ez nekik így jó akkor dumálhatunk bármiről. Belementek majd azért bőven éreztem, hogy ha véletlenül elhívnám őket egy kávéra, vacsizni vagy bármi egyébre akkor lenne ott boldogság dögivel...

Én pedig nem is vagyok azon a szinten, hogy fussanak utánam szimplán normális vagyok.

2021. okt. 6. 09:43
 15/34 anonim ***** válasza:
51%

13-as, azt miért hagyod ki, hogy Zyzz 22 évesen beledöglött a koxolásba? 😂

Hagyjuk már ezt a kemény munkát!🤢 A suli menői akik 14 évesen már dugják a csajokat, mégis milyen kemény munkát végeztek, hogy ezt ők kiérdemeljék? 🤢Annyira hányok ezektől a bullshitektől, hogy legszívesebben lehánynám a hirdetőit! 🤮

2021. okt. 6. 09:44
 16/34 anonim ***** válasza:
20%

15 nek igaza van

Zyzz kultusz mutatja, hogy mennyire szánalmas a társadalom. Egy olyan embert istenít a sok divat kondis akinek a valós testépítéshez semmi köze.

Kb a 0. ponttól kezdve kokszolt, ette a szemét kaját és a bulikákban sem épp bubimentes vizet szürcsölgetett erre fogadni mernék.

Ennek az embernek a követői a jó példák arra, hogy mi kell manapság. Nagyképűség, a munka megkerülése és feltűnési viszketegség.

2021. okt. 6. 09:53
 17/34 anonim ***** válasza:
0%

13. Ez a csávó jó példája a beteg világnak. Mert ugye csak gyúrni lehet, azt is csak cuccal. Persze, ez a legkönnyebb út, húúú hozzam ezeket a beteges kliséket, izomzat, tetkók, pózolások. Ezek az emberek ugyanolyan kisebbségi komplexusos egyének maradnak, max csak ripacskodnak. Ez a csávó nem egyedi, hanem tucat. Ez példakép? Ja, a profitorientált cégeknek jó reklámarcai.

Az élet nem erről szól, de egy beteggé tett világon a kifelé élés az egyedüli érték, meg a sok pénz, a szex, meg a szórakozás.

2021. okt. 6. 10:03
 18/34 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy még sokan látják úgy, hogy mennyire beteg világban élünk, amelyben értékválság van, az emberek elferdültek. Akinek lenne belül értéke az nem számít, sőt a pofájába vágják, hogy biztosan nincs semmi értéke hisz nem népszerű. Azoknak van a legszebb belsőjük akik népszerűek. Holott az esetek többségében külső alapon nyalnak egymásnak az emberek, kasztokba szerveződnek, ez viszonylag könnyen megfigyelhető.

Amellett, hogy chadnek szülessek, még jó alacsony, úgy 90-es IQ-t is szeretnék, hogy ezek a hülyeségek nem bántsanak, ne is vegyem észre őket.

2021. okt. 6. 10:16
 19/34 A kérdező kommentje:

14

Zavaró ez a figyelem? Hogy bármelyik nőt bármikor megkaphatnád? Hát engem lehet nem zavarna. Vagyis egy ideig biztos jól ellennék vele, amíg meg nem csömörlök a sok puncitól.

2021. okt. 6. 10:18
 20/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! 3-as válaszoló vagyok. Boldogságon azt a konstans eletérzést/mentalitást/felfogást értem, ami belülről fakad, amihez magad tudsz eljutni, és nem tudja elvenni tőled se magány, se szakítás, se életkörülmény. Lehet az ember szomorú, meg dühös, csalódott, elégedetlen persze. De ezek az érzések ha múlandóak, és mindig vissza tudsz találni a belső bekédhez, azt nevezem boldogságnak. Ha minden rossz ellenére tudsz tovább haladni előre, nem ragadsz meg egy szinten.

Persze kellenek az emberi kapcsolatok, mivel társas lények vagyunk - valaki jobban, valki kevésbé - de nem csak ettől függ a boldogságod, hanem mindent egybe kell nézned. Megélni az érzelmeket, feltárni a félelmek, szorongások gyökerét, feldolgozni ezeket, beépíteni a tudatos gondolkodásodba, megérteni a saját és mások működését. Elsajátítani a folyamatos fejlődés képességét, és megtanulni elégedettnek lenni az aktuális helyzeteddel/életeddel (ami ugyanakkor nem zárja ki a jövőbeli fejlődést semmilyen téren).

Ezek általános dolgok. Minden egyes ember máshogy működik, más van belül, hogy pontosan hogy is gondolkodik, milyen szorongásokat tartalmaz. Pszichológusként pl. tudnék segíteni egyesével ráfókuszálva az emberekre. Az álmom egy olyan világ, ahol békés beszélgetések vannak, nem gyűlölködés.

2021. okt. 6. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!