Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség után is érezhetem láthatom magam fiatal szép szexy nőnek vagy már azután megmaradok egy öreg "anyukának"?
"Én soha nem tudnám szexinek érezni magam egy szülés után. Embernek is alig."
Hát jó nagy paraszt vagy.
Mindenki más.
Nekem segített a szülés, hogy meg tudjam élni a nőiségem, és el tudjam fogadni magam úgy, ahogy vagyok. Ez a külsőmön is látszik. Inkább fiús sportos ruhákat hordtam, haj összefogva, semmi smink, úgy nézek ki a fiatalkori képeken, mint egy leszbikus. 😬🙄 Most sokkal nőiesebb, ízlésesebb a megjelenésem. Megtaláltam a hozzám illő frizurát, odafigyelek az egészségemre, sportolok. Utóbbi kettőt részben azért, hogy jó példát tudjak mutatni a gyerekeknek.
Számomra az anyaság megszépíti a nőket.
F
Hát, én 2 gyereket szültem, 33 éves vagyok, 48-49 kg, nem lóg semmim, nem lettem striás, tök normálisan nézek ki objektívan nézve. Miért kéne öregnek meg anyukásnak éreznem magam?
Nyilván amíg szoptattam, és volt rajtam ~4-5 kg, addig én is inkább egy fejőstehénnek éreztem magam olykor (főleg mert kb az összes pólómban kötözött sonka voltam), de mostanra teljesen rendben vagyok magammal, egész szépen visszaalakult a testem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!