Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értelmeznétek a női munkatársaim reakcióját?
#8 vagyok! Es no en is! De a nok java resze nagyon aljas! Foleg 22-32 evesen amikor nagyon nagy szempont megtalalni aki a parjuk gyerekuk apja lesz ES nem ismernek szabalyt illemet korlatot. Barmin atgazolnak barmilyen hazassagot szetszakitanak. (Persze ott mar hibas a pasi is!)
Szoval en soha semmilyen korulmenyek kozott noi ismerosnek nem mutatom be az amugy jokepu volegenyem. Ez van. Nem is baratnozok mar evek ota nincs baratnom.
11es mondjuk ez azért már beteges...
Ha a párod hűséges eleve nincs mitől félni...
Nálam is hasonlo.
Ha meglatjak a baratom már repulnek rá kikezdeni vele.igy a bnoimnek speciel az ujakat be se mutatom.
A munkatarsaimtol csak olyasmi megjegyzes jott "honnan szedsz te ossze ilyen jo pasikat? Nekem is kéne" es ők csak azert nem kezdenek ki vele mert kinezetre se lenne semmi eselyuk nala.
Azt gondolják, hogy túl jó pasi hozzád, azt hitték, valami egyszerűbb fazonnal jársz.
Most a kolléganőd szépen rárepül, mert úgy gondolja, hogy jobb nő nálad. Ha igaza van, még az is lehet, hogy sikerül.
Jól néz ki a barátod és bejön a munkatársnőidnek is, ennyi.
Az enyémre is mondták már, hogy jól néz ki, de sosem csináltam ebből ügyet. Nincs azzal semmi gondom, ha más is jóképűnek találja, amíg ő hűséges.
Engem nem szokott zavarni ha a párom külsejére tesznek pozitív megjegyzést. Mondjuk mi összeillünk külsőre, ezt is hozzá szokták tenni.
Én nem kerítenék ennek nagy feneket. A jelölgetős kollegina kicsit kemény :D Párod visszaigazolta?
Nahát te sem vagy 100as 😂😂😂
Mégis mit mondtál volna a munkatársadnak?
Azt bakker hogy a pasim nem ismer és te sem őt, semmi közötök egymáshoz így egyértelmű hogy nem igazol vissza.
Betegek 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!