Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Duci nők! Összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci nők! Összejönnétek kisportolt pasival?

Figyelt kérdés
Tehát akinek kockahasa van, széles vállak stb.
2021. okt. 5. 11:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%

“ nálam a pár kg felesleg az olyan 58kg. ”

Én 61 kg vagyok és nemhogy pár, hanem abszolúte 0 kg felesleg van rajtam, és nem hiszem el, hogy lenne olyan ember, aki másképp gondolná.

2021. okt. 5. 14:50
 22/31 anonim ***** válasza:
4%
Jó, de ez attól is függ, hány cm vagy. 160 centis nőn ez már felesleg lenne.
2021. okt. 5. 14:52
 23/31 anonim ***** válasza:
69%

170 vagyok.

Egy 160 centisen sem biztos, ha pl. izmos, sportos.

2021. okt. 5. 14:54
 24/31 anonim ***** válasza:
78%
160 centis nőn sem felesleg. A tesóm 63 kilós volt ennyi centivel, kickboxolt, izmos volt. Nem hiába néznek testzsírszázalékot és tartják a bmi-t elavultnak. Kiadja, hogy Dwayne Johnson elhízott.
2021. okt. 5. 15:01
 25/31 anonim ***** válasza:
84%

en 178 centivel 58 kilosan nagyon vekony voltam, kb mint egy modell, 54 kilosan konkretan paran neztem ki. tehat ha valaki azt mondja nekem, higy 58 kilosan van rajtam ‘par kilo felesleg’ azt kirohogom.

baratnom 165 centi korul van, nem vekony, de aranyos, formas, semmikepp se mondanam kovernek. sokkolt, amikor kiderult, hogy 70 valahany kilo, max 60-nak tippeltem volna. soha nem voltak gondajai a pasizassal, mindig sokan alltak sorban erte (mondjuk valoszinuleg az sem mindegy, hogy szep arca van es gyonyoru, ternesztes szoke haja).

de ezert baromsag, amikor a ferfiak nok sulyaval dobaloznak, mert konkretan FOGALMUK sincs, x kilo hogyan nez ki a valosagban egy hus-ver non. mint pl. ez a hugyagyu is, a legtobb meg van gyozodve rola, hogy aki nem 50 kilos, az dagadt es kesz. kozben szerintem eletukben nem tudtak egy no konkret sulyat sem, csak hasarutesszeruen kitalaltak egy szamot, ami nekik mar tul sok es akkor jonnek ide frocsogni.

btw. a sulyom meg mindig lehet valtoztatni, az alacsonysagob es kis pocsotokon mar nem 😘

2021. okt. 5. 15:10
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Hagy döntsem már el hogy NEKEM milyen nők tetszenek! 😂 Amennyire te magasról teszel az én ízlésemre, én is a tiédre. Ha nekem a 165-höz 50-52 jön be, esetleg a 48kg, akkor mi van? Hallottál már a csontozatról? Vagy esetleg a vékony bokáról, csuklóról, törékeny testalkatról?

Krva jó hogy mindenki halálra sértődik más ízlésén, sőt személyes és halálos sértésnek veszi ha valakinek eltér az övékétől. Húha, most mi lesz! 😆

A 160/70-es bombázók akkor mind egy szálig a tiéd, nem hogy örülnél neki! 😉

2021. okt. 5. 16:04
 27/31 anonim ***** válasza:
46%
Nem.
2021. okt. 5. 16:10
 28/31 anonim ***** válasza:
59%
26: nem az izleseddel van a baj, vagy azzal, hogy a vekony noket szereted. hanem azzal, hogy hulyesegeket beszelsz konkretan.
2021. okt. 5. 16:13
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
28. Hallottál már nézőpontról? Lenne hova fejlődnöd... 😉
2021. okt. 5. 16:38
 30/31 anonim ***** válasza:
69%

Nem nézőpont kérdése.

48 kiló? Konkrétan beteges. Ezért mondjuk, hogy fogalmad sincs.

Én írtam, hogy 170 centihez vagyok 61 kiló. Azóta vagyok ennyi, amióta sportolok, előtte 54-55 voltam és gebe, de 17-20 éves korom körül 50-52 is. Az életmódváltással feljött rám 6 kiló, az izom pedig nehezebb, mint a zsír. A nadrágméretem XS-esből lett S-es, a felső meg nem is változott. És pont olyan a csontozatom, amilyet írogatsz, kifejezetten vékonyka bokám, csuklóm van, csak van mellem és a fenekem sem kapos. A legtöbb ilyen neten okoskodó férfi finnyás, világtalan ízlésének megfelelek, simán hozom a felszínes szépségideált is.

Annyi az egész, hogy nem kéne kilókról okoskodni, miért nem elég, ha látványra tudod, milyen nők tetszenek? Egyesek számára lehetsz kártékony is ezekkel. Nekem az egész tinikorom és a húszas éveim eleje úgy telt, hogy nem voltam jóban a testemmel, ami többek között a sok neten okoskodó féregnek is volt köszönhető, akik megmondták, hogy az a szép, ha egy lánynak kilátszik a csípőcsontja, szépen megvan a kulcscsontjának a vonala, és minimum 30-35 centi különbség van a csípője és a dereka között. Hát "pechemre" nekem csak kb. 25 centi különbség (amire megmondták, hogy férfi alkatom van, húzzam meg magam, ne is merészeljek jó pasikra menni), és nem lógott ki a csípőlapátom, csak a bordáim látszottak ki. Amikor 55 kiló voltam, akkor is megmondták egyesek, hogy ezzel a súllyal csak olyan "közepes", átlag alkatom lehet, nem vékony, karcsú.

Én már csak egy rakás rosszindulatú, világát nem tudó férget látok csak az ilyenekbe,25 felett voltam, mire rájöttem, hogy a véleményük sz-art sem ér, és inkább ki kell mennem a gép elől néha a való életbe.

Most is elég megnézni, mit csináltok. Duci nőknek szólt a kérdés, és idejöttök kötekedni és belerúgni másokba. Attól, hogy valaki duci nő, térdre kellene borulni egyből, ha akar tőle valamit egy kisportolt pasi? És ha neki nem olyan fontos? És ha minden más szempontból taszító a pasi? És ha neki nem az esete (ilyen is van)? Le lehet a kövér nőkről is szállni a francba, azzal jönnek össze, akivel akarnak, és úgy küldenek el sportos pasikat, ahogy akarnak. Van egy kövér barátnőm, akin egy hapsi a perverzióit akarta volna kiélni, és amikor nemet mondott, akkor szanaszéjjel alázta, hogy ilyen undorító, kövér testtel örülnie kellene, hogy valaki egyáltalán hajlandó lefeküdni vele, nemhogy még finnyáskodjon.

Egy másik barátnőmnek meg 10 éve van már kapcsolata, és elejtett a kedves párja egy olyat, hogy kár, hogy ilyen, amilyen, ha lefogyna, akkor talán elvenné feleségül + legalább 5 évet kellett várni arra, hogy szavakkal is, felvállaltan elismerje, hogy ő a barátnője. Persze, ez a barátnőmnek is a hibája, mert semmi önbecsülése nincsen, rég ki kellett volna rúgni a francba. Senki nem köteles ilyeneket eltűrni azért, mert túlsúlyos. F.asznak kell egyáltalán idejönni és kötekedni azon, hogy hogyan nevezik megukat a kövérebb nők? És akkor mi van, ha azt mondja, hogy telt vagy duci? És ha azt mondja, pár kiló feleslege van, akkor minek jönnek ide egyesek ugatni, hogy a pár kiló felesleg az 58 kiló? Egyáltalán ki a franc kérdezte? Annyi volt a kérdés, hogy duci nők összejönnének-e kisportolt pasival, ennyi és nem több. De máris a nők testére való gyalázkodásnál tartunk. A saját esetemet azért fejtettem ki, hogy megmutassam, hogy a bodyshaming-hez még csak kövérnek sem kell lenni, kifejezetten csinos, vékony nőként is be tudtak frusztrálni.

2021. okt. 5. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!