Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Duci nők! Összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci nők! Összejönnétek kisportolt pasival?

Figyelt kérdés
Tehát akinek kockahasa van, széles vállak stb.
2021. okt. 5. 11:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
73%
9-es Azért, mert vastagon önbizalom hiányosak, és nem hiszik el, hogy vonzóak lehetnek ilyen férfinek. Én 12 évig voltam sportos férfivel együtt, soha nem gondoltam, hogy kevesebb lennék egy karcsú nőnél, és ő sem éreztette.
2021. okt. 5. 13:02
 12/31 anonim ***** válasza:
88%

9: mondjuk attol, hogy egy pasi ‘kisportolt’ nem biztos, hogy olyan hu de jo fogas. sokra megy a kisportoltsagaval, ha melle 165 centi, csunya az arca es butacska.

akkor mar egy teltebb no jobbnak szamit a maga kategoriajaban, ha szep az arca, csinos es igenyes.

ja, mielott meg okoskodna valaki: irom ezt vekony nokent, tehat nem erzem magam ‘betalalva’ de szeretnem tisztazni, hogy attol, hogy egy pasi ‘kisportolt’ onmagaban nem lesz egy felisten alfahim, illetve a teltebb nok sem feltetlen ‘szetfolyt hurkas igenytelen disznok’.

2021. okt. 5. 13:04
 13/31 anonim ***** válasza:
13%

9. Ez a gyk! Itt nem elhízott dagadt öhömmmm... vissza fogtam magam... nők vannak, hanem enyhén telt, plus size, duci, telt karcsú, pár kg felesleggel rendelkezők.

Szuper szexi cölöplábakkal, vastag bokával, térdekkel, csapott válakkal, tokával, hurkákkal. Viszont a belső értéjek ezeket megszépítik! 😂

Csak hogy fodrozzam az álló vizet, nálam a pár kg felesleg az olyan 58kg. 🤭

2021. okt. 5. 13:07
 14/31 Laylah ***** válasza:
19%
Lehet lepontozni a válaszomat az előző oldalon, de nekem soha életemben nem tetszett a kockahas, jobban szeretem, ha egy férfi erős, de nem dudorodik ki minden izma. Viszont a széles váll, keskeny csípő kombó mindennél jobban vonz.
2021. okt. 5. 13:16
 15/31 anonim ***** válasza:
56%

Nem mert folyton az egészséges életmódon és az edzésen kattogna, én pedig szeretek jókat enni és heverészni.

De ahogy meg is jegyezte egy éles nyelvű kommentelő, általában párkapcsolatra nem bennünket választanak ezek a férfiak, csak titokban a tip-top feleség mellé szeretőnek (jaj a környezet meg ne tudja).

2021. okt. 5. 13:21
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, egy eldöntendő kérdésnél miért kell lepontozni a válaszokat, de ha kell, meg tudom indokolni.

Tetszenek az izmos pasik, baromira, szinte csak ők tetszenek. De én magamnak nem tetszem. Magamat nem szeretem. Régen azt sem hittem el, hogy a sima barátaimat nem zavarja, hogy hogy nézek ki, úgy voltam vele, inkább nem megyek velük sehova, hogy ne hozzak rájuk szégyent.

Na ez párkapcsolatban hatványozottan igaz. Nem mondom azt, hogy mindenkinek szarul kell éreznie magát, aki szarul néz ki, de nekem nem megy az elfogadás. Amíg magamat nem szeretem, soha nem fogom elhinni, hogy mások tényleg szeretnek.

2021. okt. 5. 13:25
 17/31 anonim ***** válasza:
Mit jelent az enyhén telt meg a duci? Mert 10 kg felesleggel is vannak nagyon bomba nők, de 25-30 kg plusz azért az már elég sok.
2021. okt. 5. 13:26
 18/31 anonim ***** válasza:
Első körben definiáld, hogy mit értesz duci nők alatt. Rajtam 7-8 kg plusz van, nem tudom ezzel beleesek-e ebbe a kategóriába.
2021. okt. 5. 13:36
 19/31 anonim ***** válasza:
14%
Hát én szeretőnek is egy vékony és csinos nőt választanék. El nem tudom képzelni hogy egy amorf zsíros testben mi a szexi?!
2021. okt. 5. 13:36
 20/31 anonim ***** válasza:
77%

Simán. Bár azt kizártnak tartom, hogy pont én kelljek egy sportos férfinak ilyen alakkal, mégha mindenhol megvannak a kerekded formáim.

Általában a sportos férfiakat kisminkelt vékony vagy sportos alkatú nőkkel szoktam látni az én korosztályomban már közel a 40-hez.

2021. okt. 5. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!