Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek a redpillesek között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek a redpillesek között jóképű férfiak vagy csak ritkáshajú hurkagyurkáknak van mód megfelelni?

Figyelt kérdés

Nézegettem néhány ilyen videót mostanában, mert "ki tudja", szerettem volna jobban belelátni ebbe az egészbe, de hogy is mondjam... A szememben nem hitelesek ezek a férfiak. Nyilván lehet, hogy csak szimplán azért nem tetszenek, mert öregnek tartom őket, de nem gondolom, hogy nem lehetne találni hitelesebb férfit az "ige terjesztésére", mint ezek az emberek. Mármint, ha egy valóban vonzó férfi beszélne az elvárásairól, lehet, hogy akarnám teljesíteni őket, de ezek az emberek egyszerűen nem vonzóak. Anyámnak jobb fickók udvarolnak, pedig azok sem az én korosztályom és nem is mennék rájuk szívesen.

Van valami olyan forrás, ahol valóban jól kinéző 40-50-es férfiak fogalmazzák meg az elvárásaikat a nőkkel szemben? Ilyen Henry Cavill típusúak mondjuk. Nyitott vagyok a témára, szívesen meghallgatnám őket, mit gondolnak, de azok a fickók, akiket eddig hallottam, inkább boldoggá tettek azzal, hogy olyan dolgokat fogalmaztak meg igényként, aminek nem felelek meg. Ilyen emberek traumatizáltak 16 évesen a nyomulásukkal, amíg apám el nem hajtotta őket, szóval nem tűnnek olyannak, mint akit tudnék tisztelni a véleményével együtt.

Nem akarok vitát szítani, de gondolom érthető, ha edzéssel kapcsolatos tanácsokat is attól fogadok meg, akinek van már kockahasa.

23N

2021. okt. 5. 06:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#1: a most közelgő nemzeti ünnepen töltöm az 51-et, de ezt az elcseszett, nyomi koboldot akkor se piszkálnám meg bottal se, ha az egyetlen hímnemű humanoid volna az egész világon. Neked, meg 37F incelnek üzenném: köszönjük, majd mi választunk magunknak partnert, vagy akire nyáladzhatunk, ehhez rátok nincs semmi szükség.
2021. okt. 5. 14:38
 12/12 anonim ***** válasza:
10%
Rusnya vénember mind.
2021. okt. 5. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!