Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek a redpillesek között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek a redpillesek között jóképű férfiak vagy csak ritkáshajú hurkagyurkáknak van mód megfelelni?

Figyelt kérdés

Nézegettem néhány ilyen videót mostanában, mert "ki tudja", szerettem volna jobban belelátni ebbe az egészbe, de hogy is mondjam... A szememben nem hitelesek ezek a férfiak. Nyilván lehet, hogy csak szimplán azért nem tetszenek, mert öregnek tartom őket, de nem gondolom, hogy nem lehetne találni hitelesebb férfit az "ige terjesztésére", mint ezek az emberek. Mármint, ha egy valóban vonzó férfi beszélne az elvárásairól, lehet, hogy akarnám teljesíteni őket, de ezek az emberek egyszerűen nem vonzóak. Anyámnak jobb fickók udvarolnak, pedig azok sem az én korosztályom és nem is mennék rájuk szívesen.

Van valami olyan forrás, ahol valóban jól kinéző 40-50-es férfiak fogalmazzák meg az elvárásaikat a nőkkel szemben? Ilyen Henry Cavill típusúak mondjuk. Nyitott vagyok a témára, szívesen meghallgatnám őket, mit gondolnak, de azok a fickók, akiket eddig hallottam, inkább boldoggá tettek azzal, hogy olyan dolgokat fogalmaztak meg igényként, aminek nem felelek meg. Ilyen emberek traumatizáltak 16 évesen a nyomulásukkal, amíg apám el nem hajtotta őket, szóval nem tűnnek olyannak, mint akit tudnék tisztelni a véleményével együtt.

Nem akarok vitát szítani, de gondolom érthető, ha edzéssel kapcsolatos tanácsokat is attól fogadok meg, akinek van már kockahasa.

23N

2021. okt. 5. 06:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%

[link]

Szerintem sok 40-50 körüli nő szívesen látná a Férfihangos pasast maga alatt.

2021. okt. 5. 06:21
 2/12 anonim ***** válasza:
29%

Ha nem érdekelnek a 40-50-es férfiak, akkor miért az ő véleményükre vagy kiváncsi?

Gondolom más célod nem volt evvel a kérdéssel, mint egy burkolt férfigyűlöletet idefingani részedről, vár erre a krédésedre is pl milyen pozitív véleményt vársz, amiből építkezhetnél?

Először a saját házad táján söprögess, légy pozitívabb, nyitottabb, és akkor nem nyakonvágást kapsz, az udvarlás helyett pl....

2021. okt. 5. 06:26
 3/12 A kérdező kommentje:

1

Lehet, de huszonévesen valahogy nem vonz. Főleg hogy szegény agymosott is, ahogy elnézem.

2021. okt. 5. 07:20
 4/12 A kérdező kommentje:

"Ha nem érdekelnek a 40-50-es férfiak, akkor miért az ő véleményükre vagy kiváncsi?"

Nem érdekelnek, csak ők mondják, hogy ebben a korban kell párt találnom, mert most vagyok csak értékes és termékeny és állítólag a korosztályom imádja őket. De ha belegondolok, hogy egy ilyen megtermékenyít, vakarózni kezdek.

2021. okt. 5. 07:22
 5/12 anonim ***** válasza:
22%

"és állítólag a korosztályom imádja őket"

Csak abból kiindulva, miket láttam ezen az oldalon, igazuk is van 🤣

2021. okt. 5. 07:27
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
A kérdésednek annyi értelme van, mint egy felfújható darts táblának. Puszta provokáció az egész, de még annak is gyenge, mert akinek az IQ-ja 2 felett van, rögtön levágja, hogy ez egy provokatív fröcsögés.
2021. okt. 5. 07:31
 7/12 anonim ***** válasza:
#4: buLlshit. Csak álmodjqk, hogy imádják őket
2021. okt. 5. 08:33
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

1-es vagyok.

Te amúgy baromi gyenge troll vagy, ugye tudod? A trollkodás alapja, hogy legyen hihető. Te viszont annyira vagy 23 és nő, mint Mészáros Lőrinc becsületes és jóképű.

Jelenteném a kérdésed, de ez tényleg annyira szánalmas, hogy inkább főjél a saját nyomorodban.

2021. okt. 5. 09:10
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

#1 nagyon gáz ez a dagadt, malacarcú fickó 🤦 Remélem viccnek szántad, mert ez mint nők álma... :D

Nem hinném hogy vannak köztük jó pasik. Nekik nem kell ilyen pilles hülyeségekkel foglalkozniuk, csak élik az életüket és képesek csajozni.

2021. okt. 5. 09:25
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Esetleg Elliott Hulse, ha valami izomra is vagysz :)

[link]

37F incel

2021. okt. 5. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!