Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 2000-es években, buliban ezzel a tánccal lehetett csajozni?

Mé'? Mi vót a menő he? Ott a városba!
Annyira gyerekes korszakokat, táncokat, öltözködéseket hasonlítgatni! Meg lehettek nyugodva, a mai ultra szuper modern éra is nevetséges lesz 20 év múlva, legalábbis a konzumidiótáknak tutira!

Én akkor hetedikes vagy nyolcadikos lehettem, a mi korosztályunkban menőnek számított (a tinidiszkóba járó egyedek között), de az akkori huszonévesek között nem hinném hogy nagyon népszerű lehetett ez.
Szóval ez tipikusan a “felnőtteskedő kisgyerekek” menősége volt, kb mint most a tiktokozás vagy műkeménykedős rap.

Ezt mèg a tàncosoknak sem àll jól.
Kicsit olyan feelingem van mint mikor ilyen nyócvanas évek beli európai disco videókat nézek . 90 évekre osszeszedtèk magukat - legalább is a külföldiek, a magyar vonal kifejezetten erőltetett utànzàsa a nèmet zenei vonalnak minden tekintetben ( a Budapest paráde himnusz is koppintva van )
A dizsiben nagyon nagyon jól kellett táncolni hogyha azt akartad hogy felfigyelnek ràd csak a tânc miatt , vagy nagyon bènàn hogy el vedd magadtól a kedvét. Nem sok intellektualitas volt , fiúk és lányok is , vagy tetszettèl a másiknak vagy nem.
Ràkavartàl hàtulról vagy összejött , vagy irány a következő.
Ha későn èrtèl a buliba, az összes csaj elkelt.( Éjfél körül )

Nem volt különösebben menő. Shuffle sokkal inkább. Olyannyira, hogy az még most is menő.
Mondanám mellé azt is, hogy ennek a táncnak mi a neve, de már nem jut eszembe. Volt egy ilyen időszak mikor sok ilyen videót néztem, és azonnal elnyomtam ezeket a hadonászósokat. Röhelyes.

Miért? A shuffle mitől menő? Hogy ki van tömve vele a net? 20 év múlva ez is csak bohóckodásnak fog tűnni. Akkor ennyi erővel a tangó, a salsa, a break, az electric boogey stb. is marhára menő! Kb. arról szól a vita, hogy ki szereti a málna fagyit. Vagy ki szereti a rock zenét? A rap-et? A jazz-t?
Most mitől menő valami? A divat miatt? Eleve a mainstream nem több mint olcsó tömegcikk. A "mekdonáldcos" kaja is milyen menő, csak az a baj vele hogy hulladék. Igazi hányadék zenéknek van milliárdos megtekintése, holott zeneileg dupla nulla, szövegileg gyalázatos. A legyek milliárdjai is a sz*rra esküsznek, te még sem azt eszed. Olyan ez mit a piramis felépítése: prolikból milliárd van, proli zenékből is. Így nem nehéz óriási nézettséget generálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!