Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megtalálni egy lányt, akiről csak azt tudom, hogy hogy néz ki?
ÁÁÁÁ megőrülök, hogy nem találom :S Ha sehogy se tudom megtalálni kénytelen leszek várni, míg összehoz minket a sors megint?
Alégyszíves KÍMÉLJETEK a hülye válaszokkal :)
Nagyon szépen köszi! :)
haha:D
köszi, hogy megpróbáltad :D
Bizonyos okokból nem mehettél? :D:D
Ott volt a csajod?
Nem értem, gondolom suliból, jött azaz, majd összefogtok futni még, mert gondolom te is onnan jössz.
Hááát...jó időigényes meló,de mivel fiatal gondolom nagy eséllyel fennvan valami közösségi portálon.(myvip,iwiw,facebook).
Ott részletes keresésbe kiválasztod a Szegedieket,+ba kisaccolod,hogy hány éves lehet mit tudom (pl 16-18közötti szegedi csajokat).Ezek után a kiadottaknak megnézed az igazolványképét.Jó időigényes...de ha annyira fontos a csaj.Én már találtam meg igy embert
köszi nektek! :)
Hát végülis ráérek, megróbálom megkeresni.
De facebookon nem lehet részletesen keresni. Vagy de?? :O
ez így téll jó, amit az uccsó írt, annyival kiegészítve, h ha szegedről ment el vmerre, akk ki lehet bővíteni, vagy éppen leszűkíteni a keresést a lehetséges városba, amelyikbe ment
xd nem tom ez íg érthető-e
xdxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!