Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom születésnapját egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom születésnapját egy étteremben tartanám, hogyan kell tortát rendelni ilyenkor?

Figyelt kérdés

A barátomat születésnapján el szeretném vinni vacsorázni egy jobb budapesti étterembe. Tavaly ahova elvittem ott volt sokféle tortája az étteremnek. Most egy skybaros helyet néztem ki, de van egy nagyon jó cukrászda ahonnan rendelnék oda tortát. Ezt hogy szokták megoldani? Csak az étterem saját tortáját lehetne felszolgálni?

23L

2021. okt. 4. 08:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, itt kell megtudnom hogy én is papucs vagyok. Tavaly a kedvenc stékjeit felszolgáló étterembe vittem a párom, meglepiként ott volt még rajtunk kívül hat jóbarát. Az étteremmel előre egyeztve a vacsora után kihozták a tüzijatékos tortát amit odavittem előző este, még zenét is kapcsoltak. Borzasztó egy nő vagyok, nagyon haragudott érte a férjem. Ja, nem. A #1 egy idióta, ne hallgass rá.

Fogyasztottunk bőven, semmi kifogása nem volt az étteremnek a kérés ellen, sőt, ők mondták ha gondolom, előző nap is vihetem a tortát, berakják a hűtőbe.

2021. okt. 4. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi nemrég csináltuk ugyanígy, hogy máshonnan rendeltünk tortát amit az étterem szolgál fel. Azt azért kérdezd meg, hogy mi ennek a díjja, mármint felszolgálás, tányérok stb. Ha ingyenes, bár kétlem, de illik adni vastagon borravalót ha csak úgy ingyen bérmentve felszolgálnak nektek egy "idegen tortát".
2021. okt. 4. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:
67%
Mi olyan étterembe vittünk tortát ahol nincs sütemény. Ők megengedték. Viszont ahol van ott már nem biztos,esetleg ott nem készített torta, vagy házikészítés esetén érthető. Egyébként mit mondasz? Hogy máshol olcsóbb?
2021. okt. 4. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!