Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIÉRTTTTTTT??? Miért nem így működik minden házasság?
2021. okt. 4. 07:35
11/37 anonim válasza:
Tudod ez a több pasis felállás akkor jó egy nőnek, ha minden férfit maga választ saját ìzlese szerint és ha valamelyik nem tetszik, akkor kirúgja és választ másikat. Továbbá minden pasi leadja hozzá a saját fizetését.
12/37 A kérdező kommentje:
10.-re.
Mi a fura ebben?
2021. okt. 4. 08:29
13/37 anonim válasza:
A tiéd működhet így...
Az miért nem elég neked..., hogy még itt is reklámozod ezt a baromságot?
14/37 A kérdező kommentje:
13.-nak.
Baromság? Sok nő sipítozik, hogy a pasija nem veszi el. De gondolj bele, ha a cuki hugi és/vagy dögös anyuci is járna a csomagban...!
2021. okt. 4. 08:33
15/37 anonim válasza:
14 - akkor páromat nemhogy nem vettem volna feleségül, de abban a percben szakítottam volna, amikor felajánlja, hogy a cuki hugi is bekapcsolódna néha ^^
16/37 anonim válasza:
#14 Nemtom, én nem akarom, hogy anyuci a csomaghoz járjon.
Ha ez kéne, hogy a párom elvegyen (amiért amúgy nem sipítozok, meg folyamatban is van) akkor kösz, nem.
17/37 anonim válasza:
Biztos velem van a baj, de én csak olyan nőt vennék feleségül, aki mellett nem kéne más. És ezt várom el a másiktól is.
18/37 anonim válasza:
14# Anyuci a csomaghoz?? :D Noo, pls nooo :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!