Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy látom a belső tényleg nagyobb probléma tud lenni mint a külső. Szerintetek van esélyem változni?
Nem nagyon volt még barátnőm.
Először azt hittem a külsőmmel van a hiba, de rájöttem teljesen átlagos vagyok. Mert volt pár lány aki megpróbált összejönni velem, de amikor jobban megismert elment a kedvük.
Tehát a belsőmmel vannak problémák, lényegében az, hogy apa nélkül nőttem fel (születésem óta) és semmilyen férfikép nem volt előttem, így egy kicsit más lettem mint a többi srác, akinek volt apja, ugyanis férfi mintát nem tudtam sehonnan ellesni. Ráadásul azt mondják hogy a férfiről alkotott belső képem is hibás.
Nem tudok macsósan viselkedni. Nem tudok olyan lenni mint a többi korombéli srác akik állandóan mutogatják a dominanciát.
Már próbáltam változtatni de szerintem ezeken nem nagyon lehet, mert így nevelődtem fel.
Akkor így teljesen esélytelen vagyok a lányoknál?
Nincsenek sajnos ilyen ismerőseim.
És senki sem volt apapótléknak, sajnos.
már gondoltam rá hogy így nem sok értelme van élni, mert el vagyok rontva és nem javulhatok meg.
hamarabb kellett volna "apa" után néznem, mondjuk 14-15 évesen. de 20on túl már enyhén szólva késő.
bár milyen férfi ember az aki barátkozna egy tinifiúval, hogy megnevelje? még szerencse hogy nem szedtem össze semmilyen ferdehajlamú apukát.
81%-os szerintem te még fiatalka vagy. de mindegy.
ja, és már olvastam a témával kapcsolatos könyveket, de nekem nem segítettek
csak úgy elmondom hogy egy könyvnél egy pszichológus is többet ér...
aki a könyvtől megjavul, azzal nincs különösebb probléma.
de ha mindenkit meggyógyítana a könyv nem gondolod hogy gyógyszerek helyett az írnák fel a depressziósoknak és a skizofréneknek?
én már próbáltam könyvet, már írtam. bizonyos mértékig működött de többet nem lehet vele elérni.
Kérdező: tévedsz, ma 18:06 tökéletesen szólt. Nekem kiváló apám van, de egyes vonásokat, helyzetekre megoldást például az egyik főiskolai tanártól lestem el (aki 8-10 évvel lehet idősebb az apámnál). De a latba az apa tezs bele leginkább. Ja és olvass, sokat. És ne csak olvass, hanem értelmezd, kérdezz (ha van kit), gondolkodj. Van még egy megoldás, de azt nem kívánom neked.
A trauma (egy szeretett személy elvesztése) képes egy nagyképű, nem törődöm, másokat lenéző embert teljesen, totálisan teljesen megváltoztatni. Egy bizonyos kor felett már csak a trauma van.
"de ha mindenkit meggyógyítana a könyv nem gondolod hogy gyógyszerek helyett az írnák fel a depressziósoknak és a skizofréneknek? "
Tévedsz. Az előbbi egy állapot, az utóbbi meg elmebetegség, mai nem gyógyítható, csak karban tartható.
kedves voltál hogy fáradoztál, de valószínűleg az általad nem javasolt másik módot fogom választani. nem kell meghökkenni, már elegem van ebből az állapotból.
jó nektek hogy van apukátok, köszönjétek meg neki, hogy példát tudott nektek mutatni.
szerintem már nem írok többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!