Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy látom a belső tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy látom a belső tényleg nagyobb probléma tud lenni mint a külső. Szerintetek van esélyem változni?

Figyelt kérdés

Nem nagyon volt még barátnőm.

Először azt hittem a külsőmmel van a hiba, de rájöttem teljesen átlagos vagyok. Mert volt pár lány aki megpróbált összejönni velem, de amikor jobban megismert elment a kedvük.

Tehát a belsőmmel vannak problémák, lényegében az, hogy apa nélkül nőttem fel (születésem óta) és semmilyen férfikép nem volt előttem, így egy kicsit más lettem mint a többi srác, akinek volt apja, ugyanis férfi mintát nem tudtam sehonnan ellesni. Ráadásul azt mondják hogy a férfiről alkotott belső képem is hibás.

Nem tudok macsósan viselkedni. Nem tudok olyan lenni mint a többi korombéli srác akik állandóan mutogatják a dominanciát.

Már próbáltam változtatni de szerintem ezeken nem nagyon lehet, mert így nevelődtem fel.

Akkor így teljesen esélytelen vagyok a lányoknál?

2010. szept. 1. 15:57
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

én ilyen könyvekben nem hiszek, bocsi.

ha működnének írnának egy rendes ember c. könyvet ami kötelező olvasmány lenne középiskolában és nem lennének rossz emberek, csak rendesek :)

2010. szept. 1. 16:28
 12/30 anonim ***** válasza:

Ez jó ötlet! (A Férfi fent van torrenten is pdfben... :) )

Amúgy még ezek az előadások is elég jók szerintem, csak tudni kell hallgatni:

[link]

2010. szept. 1. 16:30
 13/30 A kérdező kommentje:

16:27: az általad leírtak alapján nekem nem a rendes lányoknál kéne próbálkoznom, hanem az extra dögös plázacicáknál? merthogy eddig rendes lányoknál próbálkoztam, de azt mondtad rossz helyen keresgélek.

és egy FONTOS kérdés:

ha a lányok falra másznak a macsós pasiktól, hogy-hogy ők soha sem magányosak, mindig van barátnőjük?

2010. szept. 1. 16:31
 14/30 anonim ***** válasza:
Bocs, de butaságot gondolsz ezekről a könyvekről, nagyon is sokat lehet belőlük tanulni. És igen, az a cél, hogy rendes emberek legyenek a világon, csak az a baj, hogy gyakran akik megtehetnék sem olvassák el valamiért. Egyébként sem szerencsés hozzáállás egy könyvhöz, ha már akkor elutasítod, amikor bele sem olvastál. Hiszen később is leteheted, ha nem jön be... De hát mindenki a maga bőrét viszi a vásárra.
2010. szept. 1. 16:38
 15/30 A kérdező kommentje:
jellemfejlesztő könyvért egy vasat sem fogok kiadni!
2010. szept. 1. 16:39
 16/30 A kérdező kommentje:
különben már próbáltam hasonló olvasmányokat
2010. szept. 1. 16:39
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

16:28

Tévedsz!

Először olvasd el a könyveit aztán ítélkezz.

Mondtam már, hogy én elolvastam a könyveket és sokat segítettek:)

Én sem vettem meg őket hanem torrentről letöltöttem ebook formájában.

20f

2010. szept. 1. 16:41
 18/30 anonim ***** válasza:
Nem kell kiadni érte vasat, csak menj el a könyvtárba. Én rengeteget tanultam ilyenek segítségével magamról. Na, de nem győzködlek tovább, a te életed, én nem cseszhetem el helyetted...
2010. szept. 1. 16:43
 19/30 anonim ***** válasza:

OFF

"ma 16:41"! A Nő is megvan? Meg tudsz adni valami linket hozzá?

ON

2010. szept. 1. 16:48
 20/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, anno senki férfi nem volt, akitől elleshettél volna ezt-azt? Ha már így nőttél fel, akkor sajnos nagyon nehéz. A kedvesség önmagában semmi. Az apa adja az empátiát, a férfi képet. Annyit tudsz még tenni esetleg, hogy ha van idősebb, megbízható férfi haverod/ismerősöd, akkor tőle lesel el dolgokat (illetve megbeszélni is meglehet).
2010. szept. 1. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!