Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy látom a belső tényleg nagyobb probléma tud lenni mint a külső. Szerintetek van esélyem változni?
Nem nagyon volt még barátnőm.
Először azt hittem a külsőmmel van a hiba, de rájöttem teljesen átlagos vagyok. Mert volt pár lány aki megpróbált összejönni velem, de amikor jobban megismert elment a kedvük.
Tehát a belsőmmel vannak problémák, lényegében az, hogy apa nélkül nőttem fel (születésem óta) és semmilyen férfikép nem volt előttem, így egy kicsit más lettem mint a többi srác, akinek volt apja, ugyanis férfi mintát nem tudtam sehonnan ellesni. Ráadásul azt mondják hogy a férfiről alkotott belső képem is hibás.
Nem tudok macsósan viselkedni. Nem tudok olyan lenni mint a többi korombéli srác akik állandóan mutogatják a dominanciát.
Már próbáltam változtatni de szerintem ezeken nem nagyon lehet, mert így nevelődtem fel.
Akkor így teljesen esélytelen vagyok a lányoknál?
én ilyen könyvekben nem hiszek, bocsi.
ha működnének írnának egy rendes ember c. könyvet ami kötelező olvasmány lenne középiskolában és nem lennének rossz emberek, csak rendesek :)
Ez jó ötlet! (A Férfi fent van torrenten is pdfben... :) )
Amúgy még ezek az előadások is elég jók szerintem, csak tudni kell hallgatni:
16:27: az általad leírtak alapján nekem nem a rendes lányoknál kéne próbálkoznom, hanem az extra dögös plázacicáknál? merthogy eddig rendes lányoknál próbálkoztam, de azt mondtad rossz helyen keresgélek.
és egy FONTOS kérdés:
ha a lányok falra másznak a macsós pasiktól, hogy-hogy ők soha sem magányosak, mindig van barátnőjük?
16:28
Tévedsz!
Először olvasd el a könyveit aztán ítélkezz.
Mondtam már, hogy én elolvastam a könyveket és sokat segítettek:)
Én sem vettem meg őket hanem torrentről letöltöttem ebook formájában.
20f
OFF
"ma 16:41"! A Nő is megvan? Meg tudsz adni valami linket hozzá?
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!