Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki, szimatikusnak tart ez a lány, ha rámírt és már harmadik napja beszélgetünk messengeren?
Kb 1 hónapja vagyunk osztálytársak, én 24 vagyok, ő 19.
Iskolában eddig nem sokat beszélgettünk, ő nagyon csöndes volt eddig, alapvetően én is az vagyok, csak én szeretek sokmindent humorral megoldani, mondjuk a kellemetlen csendet az osztályban megtörni valami hülyeséggel.
Rám írt születésnapomon, felköszöntött, én írtam valami poénosat és azóta (3.napja) beszélgetünk, megy a hülyeség.
(Nem gondoltam, hogy ilyen humorérzéke van).
Szerintetek szimpatikus lehetek, bejövök neki?
Legközelebb ha találkozunk már lehet nem lesz annyira csöndes, visszahúzódó velem?
Kicsit izgulok, hogy vajon hogy kezeljem a dolgokat, ha találkozunk.
Érdekelne a véleményetek, esetleg hasonló tapasztalatotok, élményeitek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
*szimpatikusnak
Elírtam bocsi :)
Szerintem meglehet rá az esély, próbalj kicsit komolykodni ne csak hülyéskedni és aztán úgyis megtudod, ha találkoztok az iskolában csak viselkedj úgy ahogy virtuálisan is tetted.
Sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!