Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik sorozatbeli pár emlékez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik sorozatbeli pár emlékeztet a saját kapcsolatodra?

Figyelt kérdés

Csak játékból kérdezem, mert én és a férjem nagyon hasonlítunk Lynettre és Tomra (Született feleségek), így eszembe jutott.

Ha valaki hülyeségnek tartja, épp nincs párja, vagy még sose jutott ilyesmi eszébe, próbálja magában tartani az információt, nem kötelező válaszolni.

2021. okt. 3. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Morticia és Gomez Addams, de egyelőre gyerekek nélkül. Legutóbbi Halloween-kor nekik is öltöztünk be, és volt már olyan barátunk, aki így hivatkozott ránk ("Are the Addamses coming?", ahogy ő mondta).

Amelyik páros még eszembe jut rólunk, az Anastasia és Dimitri (Anastasia/Anastasia: The New Broadway Musical), Adam és Eve (Only Lovers Left Alive), Hiccup and Astrid (How to Train Your Dragon) és Rob és Laura Petrie (The Dick Van Dyke Show).

25/N

2021. okt. 3. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Family guy.
2021. okt. 3. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jack és Rebecca a This is us-ból ❤️
2021. okt. 3. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Győzike show. 😂
2021. okt. 3. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Claire és Jamie az Outlanderből❤️‍🔥
2021. okt. 3. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Leonard és Penny :D

Én nem vagyok jó pasi, a párom viszont nagyon jó csaj... nekem sokkal kevesebb a tapasztalatom, neki viszont már jó sok van... :D

2021. okt. 4. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!