Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom házi bulit tart, de nem hív meg...?
Figyelt kérdés
Nincs mit hozzáfűzni...evek óta együtt vagyunk, azt mondta, a haverjaival akar lenni, sztem ez nem egy normális dolog...nagyon fáj2021. okt. 1. 18:09
1/8 anonim válasza:
Ha sokat van veled, akkor miért ne lenne normális, ha külön akar kicsit lenni?
2/8 anonim válasza:
Kik lesznek ott? Csak a haverjai, mint pasis buli? Vagy jönnek csajok is, esetleg a haverok csajai?
3/8 anonim válasza:
Én is pont a minap iszogattam egyik barátommal, barátnőmet nem hívtam és ő örömmel elengedett "férfi időzni". Ezúttal is hálás vagyok az égnek, hogy nem ilyen rinyabinya, mint te, kérdező. :D
4/8 anonim válasza:
Ha csak a haverjait hívja meg, akkor ez teljesen oké. Gondolom te is szoktál csak a barátnőiddel találkozni, ahova nem viszed magaddal a barátodat. Ez pont ilyen, ne vedd magadra.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, haverok meg unokatesói. Mindig nagyon jól érzem magam a bulikon, és most úgy érzem, az előzőn valamit elszúrtam, hogy nem hív meg...
2021. okt. 1. 18:34
6/8 anonim válasza:
Vagy csináltál egyszer valamit ami miatt nem.
Vagy pasis estét akar.
Mindkettő normális csak le kéne kommunikálni.
7/8 anonim válasza:
Ha pasis parti, akkor tényleg hagyd egy kicsit. Esetleg kérdezd meg, hogy csináltál-e valami rosszat, ha úgy érzed, van alapja. De mindenkinek szüksége van egy kis térre. Én a legtöbb programot a párommal szeretem csinálni (ő is velem), de néha még nekem is szükségem van arra, hogy másokkal legyek a jelenléte nélkül. Ez tök normális.
8/8 anonim válasza:
Na pont az ilyen viselkedéssel folytod meg a párod
El kell fogadni hogy pasis estét akar
Gondolom együtt is szoktatok szórakozni
Ha csak fiuk lesznek ott akkor ezzel semmi gond nincs hogy nem akar hívni
Természetesen ha lányok is lesznek ott akkor viszont fura
De akkor viszont le kell kommunikálni a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!