Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha elmegyek iskolába barátom...

Ha elmegyek iskolába barátom helyett, és a barátom is elmegy helyettem, akkor abból lehet valami baj?

Figyelt kérdés

Én józsi A iskolába járok

Kázmér B iskolába jár

ÉN, józsi egyik nap B iskolába megyek, Kázmér helyére,és Kázmér A iskolába megy az én helyemre.

ezért megbüntethetnek? vagy mi történik?

Kaphatok érte 5 évig terjedő fegyházbüntetést?

2019. jan. 8. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fegyházbüntetést nem fogtok kapni, de már az óra elején ki fog derülni a csalás. Igazgatói biztos lesz.
2019. jan. 8. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, végülis voltatok iskolában. :) Inkább kéredzkedjetek el nyíltnapra. :) Amúgy nálunk volt olyan, hogy 8.-osok voltunk , és volt egy új tanárunk , akit az egyik osztálytársam nővére már nem ismert. Ő eggyel volt fölöttünk, tehát már elballagott; és akkor beült az osztálytársam nővére vendégként a mi óránkra. Megkérdezte, hogy lehet-e, és akkor jött. Ő meg lehet addig a középiskolából kért kikérőt, vagy íratott akár szülővel igazolást, és akkor úgy jött át és ült be hozzánk egy órára. Amúgy én nem ismerem ezeket a dolgokat; de szerintem jó poén lenne:) És a tanárok helyében is poénra vinném; mert ez azért tök vicces. :) Meg lehet le lennék nyűgözve, mert azért ehhez kurázsi is kell, hogy ezt két ember ténylegesen megcsinálja. :)
2019. jan. 8. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Tetszenek a kulcsszavak. :D
2019. jan. 8. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!