Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kozlod nornalis emberi mód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kozlod nornalis emberi mód a másikkal, hogy többet ne keressen, láttad, hogy olvasta de semmi reakciót nem kaptál azon kívül, hogy törölte a számod és tiltott. Ennyire megbamtottam?

Figyelt kérdés
Ha azt mondom, bunkó, paraszt mód beszéltem volna vele akkor oké. De én nem leszek második sehol senki el, és ez már nem az első 'szakítás' volt köztünk. Miért tennél ilyet ha tennél? N31
2021. okt. 1. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak jatszadozni akart. Már rég le kellett volna pattintani ezt a díszpéldányt.
2021. okt. 1. 11:20
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

9.-nek.

Ez olyan, mint a rák.

Amikor észreveszed a csomót, amikor a neten olvasva 10 tünetből 9 stimmel, és amikor a házidoki az onkológiára küld, ahol már 3 napja vizsgálnak, akkor még bizakodsz, rettegsz, feszülsz. De amikor behív a főorvos, és közli, hogy áttétes rák, na akkor már megnyugszol, és tudod, hogy ennyi. Mint a csirke a vágáskor, ami vergődik, kapar, csíp...de mikor a kés acélja a torkához ér, na akkor már lecsillapodik, és várja a végzetét.

2021. okt. 1. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Én nem problémáznék rajta, ha neki így könnyebb és jobb, lelke rajta. Ha azt kérem valakitől, hogy ne keressen többet, akkor marhára nem érdekel, ha letilt. Nem keresem a miértjét, nem próbálom megérteni, mert az ő dolga, nekem semmi közöm a döntéséhez.
2021. okt. 1. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Te kértél tőle valamit, ő meg teljesítette. Valószínűleg így könnyebb volt neki.
2021. okt. 1. 17:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Eszter, Te vagy az? :)

31/F

2021. okt. 1. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
Kiestél a pixisből. Már nem érdekled, nem szerelmes beléd. Már van másik nő.
2021. okt. 2. 12:41
 17/17 A kérdező kommentje:
16 # de ha nem kértem volna, hogy ne keressen, akkor nem hiszem, hogy le tiltott volna! Akkor is ennek mi értelme? Ha van új ha nincs?! De fb nem tiltott le a kocsog. E;)
2021. okt. 2. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!