Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem hüvelygombám van, ilyen túrószerű lett a folyásom és viszket is. Mivel tudnám kezelni házilag?
nagyon okos vagy,igen -.-'
ja,még annyi,ha elkezdem kezelni valamivel és megszűnik ez a váladék,akkor onnantól okés a dolog már?vagy még kezeljem utána is?
Szia!
Én is észrevettem a múlthéten,h ilyen problémám van. ( ez az első,remélem több nem lesz )
Canestent próbáltam,de Nekem nem segített,elmentem dokihoz,ő írt fel hüvelykúpot (6 db),egy kenőcsöt,meg kemény kapszulát,abból 2 az enyém,2 a páromé,hogy nehogy visszafertőzzön ugye. Már a vége fele vok,de már szinte a 2. napon könnyebb volt,szóval sztem amit orvos ír fel,az a tuti,akkor el fog múlni biztosan. :)
Jah,és ha tampont használsz,akkor a kis zsinórjára mindig figyelj,nehogy beleérjen vhol a wc-be,mert Én valőszínűleg így kaptam el...
Remélem túlleszel rajta hamar. :)
Köszi,hát mostantól még ennél is jobban vigyázok mindenre.
Nőgyógyásznál milyen vizsgálat megkérdezhetem?
13:40-41 vok.
Hát Én most voltam először nőgyógyásznál,pont emiatt.
Bementem,megkérdezte h mi a bajom,aztán elmondtam... :D
H gombára gyanakszom,viszket,fáj,ég,megkérdezte h folyás is van? mondom igeen. Megvizsgált,aztán mondta h igen,tényleg az,aztán írta is fel a gyógyszereket. :)
Talán 10 perces vizsgálat volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!