Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, bejönnek a tálib típusú férfiak, randiznál olyan tálibbal aki Európaban él?
Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 23:40
11/21 anonim válasza:
Ne kinkshame-eld a kérdezőt. 😆
12/21 anonim válasza:
Hiába jóképű, ha otthon meg láncon tartana, mint egy kutyát. Nem kéne se tálib, se afgán, se afrikai. És még magyar se, mert a legtöbb fajtámbéli is csak eszköznek használja a nőt. Elkényeztetett "férfiak", akiknek csak pótmamára van szükségük. Értem én, hogy a csicska anyjuk így nevelte őket, de mégis..
13/21 anonim válasza:
Jelenleg a talibok meg a szaudi és hasonlok kozott is a legelmaradotabb pasik, foleg a nők jogait tekintve, de minden masban is,pl. Kezlevagas. Az hogy ez a gondolkodas ott ilyen sokaig fenn tudott maradni es kiirtani sem tudtak onnan, arra utal hogy a tarsadalomban nagyon melyen gyokerezik es a viszonylag modernebb afgan ferfiak is csak valamivel lehetnek jobbak mint a talibok, de egeszen biztos hogy nem osszehasonlithato más nemzetisegu ferfiakkal akik tarsadalmaban modernebb iszlam van, pl. Torokoknel.
14/21 anonim válasza:
A kérdező elmebeteg.
Lapozzunk.
15/21 anonim válasza:
Persze, olyan cukik voltak, mikor a hattyús vizibiciklin jàtszottak nemrég :D
16/21 anonim válasza:
akármilyen töpszli, xlábú, nagyseggű, ragyás, büdösszájú, sárgafogú, undormány nő is legyen, neki csak a number one alfa típusú férfik kellenek. Ez sem elég jó neki, a magyar sem elég jó neki, a cigu még talán, ha olasz nevet kapott és minden második szava "tesó". Ha már úgy mondja "hé tesó", akkor be is nedvesednek tőle.
17/21 anonim válasza:
De 17-es, szerinted komolyan az a baj, hogy ezek nem alfák? Nem az, hogy naponta jönnek a hírek, hogy milyen emberi jogokat taposnak el? Ennyire nem öntheti el az agyadat a gechi.
18/21 anonim válasza:
"Az itteni nagypofájú csámpásrozikhoz pont passzolnának."
Passzolnának? Vezesd le a logikát, mert szerintem olyan, mintha egy forróvérű, szexuálisan túlfűtött embernek egy aszexuálist ajánlgatnál párnak.
19/21 anonim válasza:
A kérdezőnek nagyon jó az ízlése :) Mondhatni kifinomult :)
20/21 anonim válasza:
Nekem egyaltalan nem zsanerem a kozel-keleti ferfiak kinezete, sem a negereke, sem az indiaiake, egyik sem, ami kreol bort von maga utan. A szakall, bajusz is kizaro ok, akkor a kulturalis kulonbsegekrol gondolom nem is kell szot ejtenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!