Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hàzas férfiak, előfordult már ilyen az életetekben? Hogyan reagàltatok?
Házas vagy több éve, van egy gyereked, de a munkahelyen beleszeretsz valakibe? Anélkül, hogy akarnád a feleséged megcsalni, érzelmileg legbelül elbuksz, kínlódsz stb.
Ne gyertek kérlek az álszent minek házasodik az ilyen szöveggel!
Voltàl- e ilyen szituban, ha igen, mit tettél?
Nincs szó félre lépésről, csak annyira megkedvted teszem fel a kolléganődet, hogy beleszerettèl.
Szerintem nincs olyan, hogy valakibe csak úgy beleszeret az ember. Ahhoz álmodozni kell róla, fantáziálni, rá gondolni úgy is, ahogy nem kellene. Tegye a szívére mindenki a kezét, aki valaha így érzett: akár csak hazafelé a buszmegállóban nem gondoltál rá? Dehogynem.
Ez valahol akaratlan, de tenni ellene lehet tudatosan. Aki túlkapatja magát a fantáziáival, az jár így. És akkor is elsősorban a gondolataiba szeret bele, nem a konkrét személybe. Ahhoz, hogy a konkrét személybe szeressen bele, mégtöbbet kell tenni, még akaratlagosabban.
Én itt nem egy látásból ismert személyre gondolok.
Amikor ismered a kollégádat, jókat nevettek olykor, beszélgettek, megtudsz róla az életéről dolgokat és a személyiségének leszel a rabja és csak rá tudsz gondolni
Akkor a 9-es kommentelőnek üzenném, hogy olyan nincs, hogy nem tud kilépni a házasságából, csak nem akar, mert így a marha kényelmes.
Egyébként kedves kérdező, én is megléptem annak idején. Viszonyba keveredtem egy fiatalabb nővel, majd annyira beleszerettem, hogy ott miatta dobbantottam. Megérte, a régi házasságomban nem voltam boldog, de most már vele igen. Ha lépned kell, és már nem vagy boldog a jelenlegi házasságodban, hát merj lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!