Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek attól, hogy idővel talál jobbat. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt, én válás után vagyok, elég pocsék pozícióból indultam ismerkedésünkkor, gyakorlatilag semmim sem volt, most sincs túl sok. Fizikai munkám van, sok túlórával, jól keresek, de ennyi. A párom viszont tökéletes. Neki van saját lakása, jó állása, csinos, gyönyörű, szexi, és imádom. Ő még csak 37, én már 43 vagyok. Félek, hogy egy idő után kevés leszek neki. Nagyon szeretjük egymást, tudom hogy ő is, de kb egy lúzernek érzem magam hozzá képest, a fizetésem egy része megy a gyerektartásra, és a gyerekkel kapcsolatos plusz dolgokra, programokra, és a túlórák miatt az együtt töltött idő sem sok, pedig együtt élünk. Az ő lakásában élünk egyébként, ami plusz lökés arra, hogy senkinek érzem magam hozzá képest. Próbálok minden költségbe beszállni, segíteni mindenben, de valamiért úgy érzem kevés vagyok, pedig ő egyáltalán nem ezt érezteti velem. Mit tegyek, hogy ne veszítsem el?2021. szept. 27. 14:02
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Jó tanácsokat adtatok, köszönöm.
2021. szept. 27. 14:37
12/12 anonim válasza:
Az én barátom is nulláról indult most újra. Én emiatt soha nem néztem le, sőt, nagyon szeretem! Mindennel együtt, a nehéz időkben is mellette állok. Nekem mindenem megvan, de a boldogságot csak vele élem meg.
Szerintem becsüld és értékeld, hogy a barátnőd kitart melletted, biztos, hogy nem érdekek vezérlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!